Ce spune Andreea Cristea, unica româncă de la Premiile BAFTA 2023, despre Kate Middleton: "Nu respiră același aer ca noi, ceilalți"

 Oana Pantazi
.

Prezentă la Premiile BAFTA, gălățeanca Andreea Cristea, un cunoscut influencer, a vorbit în premieră despre experiența sa de la evenimentul din Londra. La grandiosul eveniment au participat și Kate Middleton, însoțită de Prințul William. Iată ce a povestit Andreea Cristea despre Prințesa de Wales!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Influencer, model, dar și blogger de modă, Andreea Cristea a fost unica participantă româncă la Premiile BAFTA 2023, unde Kate Middleton s-a numărat printre aparițiile spectaculoase ale serii. Cuplul regal a participat la decernarea premiilor, iar Prințesa de Wales a fost în centrul atenției datorită ținutei sale superbe. Kate a purtat aceeași rochie ca în 2019 și cercei de 99 de lei. Iată ce a povestit influencerul Andreea Cristea despre eveniment!

andreea-cristea-2andreea-cristea-2

Andreea Cristea, despre măsurile de securitate luate la Premiile BAFTA 2023, unde a participat și Kate Middleton

A 76-a ediţie a Premiilor BAFTA a avut loc pe 19 februarie, la Royal Festivall Hall, Londra, iar trofeul pentru cel mai bun film a fost „All Quiet on the Western Front', în regia lui Edward Berger, un remake german al unui film clasic despre ororile războiului. Austin Butler a câştigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea rolului regelui rock and roll în filmul „Elvis”, iar premiul pentru cea mai bună actriţă a fost obţinut de actriţa Cate Blanchett, pentru rolul din filmul „Tár'.

Pe covorul roșu a fost o adevărată desfășurare de forțe, iar starurile au etalat ținute spectaculoase. Andreea Cristea a fost singura româncă participantă la Premiile BAFTA 2023 și a vorbit despre eveniment, dar și despre măsurile de securitate drastice care au fost luate ca urmare a prezenței Prințsesei și Prințului de Wales, Kate Middleton și William.

Citește și: Dieta lui Kate Middleton.Cum se menţine Prințesa de Wales slabă, deşi mănâncă de cinci ori pe zi

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

Citește și:De ce a renunțat, de fapt, Mihaela Tatu la cariera în televiziune: „Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit'

Citește și:Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Cum a reacționat Adrian Minune

„Ea (n. red. Kate Middleton) nu respiră același aer ca noi ceilalți. Are propriul ei covor roșu. Toată lumea e dată afară de pe covor și rămâne doar ea cu William pentru 40 de minute. Covorul roșu durează în jur de două ore, următoarea oră este acordată Familiei Regale. Eu am avut 5 minute să fac poze. Când toată lumea termină, intră câinii care miros explozibil, apoi vin Kate Middleton și William', a dezvăluit influencerul pentru Antena Stars.

Cine este Andreea Cristea

Stabilită la Londra, Andreea Cristea, o superbă gălățeancă, a atras blițurile fotografilor la cea de a 76-a ediţie a galei Premiilor BAFTA, unde a purtat o ținută inedită. Aceasta nu este prima ei participare la Premiile Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii din Londra, unde s-a remarcat și în trecut, însă anul acesta a intrat în topurile realizate de publicații ca The Cut, Jezebel, The Guardian, Glamour și Independent UK. Andreea Cristea a ales să poarte o creație superbă a designerului indian Rahul Mishra, inspirată de ciuperci. Influencer, model și blogger de modă, tânăra gălățeancă a făcut furori pe covorul roșu cu ținuta ei.

„Acum 5-6 ani, nimeni nu știa dacă influencerii vor ajunge la un nivel atât de înalt, încât să fie plătiți pentru a merge pe covorul roșu sau să facă diverse companii. În momentul în care ajunge la secția de „bine îmbrăcat' în toată lumea, vezi că s-a meritat efortul. La final merită, plus toate contactele pe care le faci', a mai spus Andreea pentru sursa citată.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton