Andreea Berecleanu s-a căsătorit religios. Fotografii de la nuntă

 Florentina Liutic
.

La vita e bella' pentru Andreea Berecleanu care în acest weekend s-a căsătorit cu medicul estetician Constantin Stan după ce în urmă cu aproape 2 luni cei doi au făcut căsătoria civilă.

 

Andreea a purtat o rochie alba, diafană, fără mâneci,  accesorizată cu o diademă şi un voal lung şi a avut un buchet de flori albe, roz şi portocalii, în timp ce Constantin Stan a ales un smoking negru cu cămaşă albă şi papion negru.

 

Naşii celor doi au fost Ileana şi Cătălin Badiu, medicul chirurg fiind vărul Andreei Berecleanu. Finilor mei iubiti le doresc o viata la fel de minunata ca nunta de aseara-greu de descris in cuvinte perfectiunea unei seri splendide', a spus Ileana Badiu.

 

Eva şi Petru, copiii Andreei din căsătoria cu Andrei Zaharescu, au fost domnişoară, respectiv cavaler de onoare, cei doi fiind extrem de eleganţi.

 

După casătoria religioasă care a avut loc la Biserica Kretzulescu, mirii şi invitaţii au petrecut într-un hotel de 5 stele din Bucureşti, iar Loredana a fost invitată să cânte la petrecere.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton