Andreea Berecleanu s-a căsătorit civil cu medicul estetician Constantin Stan

 Florentina Liutic
.

După o relaţie de câţiva ani, Andreea Berecleanu (41 de ani) şi Constantin Stan (59 de ani) s-au căsătorit civil duminică la prânz.

 

Ceremonai civilă s-a desfăşurat la Primăria Generală a Capitalei, anunţa News.ro, fiind oficiată de Gabriela Firea, fosta colega cu Andreea la Antena 1. Andreea a purta o rochie alba, accesorizata cu o voaleta negra, iar nasi le-au fost celor doi Ileana si Catalin Badiu, varul Andreei.

 

„Azi prietenii nostri de suflet si-au unit destinele si de acum sunt sot-sotie iar noi le-am fost alaturi devenindu-le nasi .La multi ani fericiti voua si noua alaturi de voi!”, a scris Ileana pe pagina sa de Facebook in dreptul unei fotografii cu ei 4.

 

Mirii şi invitaţii lor sărbătoresc evenimentul într-un restaurant select din zona de nord a Bucureştiului, iar nunta ar urma să aibă loc în luna noiembrie.

 

Andreea Berecleanu a fost căsătorită timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva şi Petru. Cei doi au divorţat în 2013.

 

Chirurgul estetician Constantin Stan a avut o relaţie de lungă durată cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic.

 

Andreea Berecleanu si Constantin StanAndreea Berecleanu si Constantin Stan

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton