Andreea Bănică și Lucian Mitrea, atingeri și săruturi pasionale. Cum s-au filmat în piscină: "Nu mai nimeresc patul..."

 Raiciu Adriana
.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, atingeri și săruturi pasionale în piscină. Andreea Bănică a plecat în vacanță cu familia, iar destinația aleasă a fost Poiana Brașov, o stațiun nu prea departe de casă și nici pe atât de aglomerată. Pe contul său de socializare, vedeta a împărtășit mai multe imagini, iar fanii au fost surprinși să o vadă în așa ipostaze alături de soțul ei. Cum s-au fotografiat cei doi în piscină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, atingeri și săruturi pasionale în piscină. Andreea Bănică a decis să petreacă un weekend de neuitat. Astfel, și-a luat soțul și cei doi copii superbi, pe Noah și pe Sofia, și au plecat la munte. Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, vedeta a împărtășit mai multe imagini.

andreea-banica-silucian-mitrea-sunt-impreuna-de-28-de-ani-1-824×1024-1andreea-banica-silucian-mitrea-sunt-impreuna-de-28-de-ani-1-824×1024-1

Astfel, fanii au putut să vadă câteva momente din vacanță, când au fost pe pârtie, dar și când s-au distrat de minune în piscină. Ei bine, internauții au mai putut observa și câteva imagini în care, de exemplu, artista îl sărută pasional pe soțul ei, Lucian Mitrea. Gestul a fost unul neașteptat cu atât mai mult cu cât aceasta susține că partenerul ei este cel care inițiază momentele lor de romantism.

Citește și: „Știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin. Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Reacția artistei

Citește și: „Se duc să facă varză murată amândoi'. Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, atingeri și săruturi pasionale în piscină

Destinația aleasă de Andreea Bănică a fost Poiana Brașov, nu foarte departe de casă și nici atât de aglomerat. După momentele petrecute pe pârtie și după ce micuții s-au bucurat din plin de zăpadă, artista și soțul ei au decis să se relaxeze în piscină, iar imaginile au apărut pe rețelele sociale.

De asemenea, aceasta a postat și un mesaj din vacanță, în care le recomandă oamenilor stațiunea.

Băieții mei nu au nici o treabă cu frigul. Este ireal cum stau ei afară la -10 C în piscina încălzită, iar mie mi-au înghețat toate.  Am ajuns în Poiana Brașov pe la 11.30, ne-am luat în primire apartamentul superb apoi am fugit la schi pentru că Noah avea oră de la 13.00. De la 16.00, am stat numai în piscină, iar la un moment dat părul lui Lucian făcuse țurțuri.

Cred că vom cădea lați pe lângă pat, că eu sigur nu mai nimeresc patul. După atâtea ore în piscină, am luat toate saunele la rând să mă încălzesc. Gata pe ziua de azi, de mâine dimineață la schi. Vă dau un pont: este zăpadă multă, nu este aglomerat deloc, nu vom sta la cozi imense, cum se întâmplă în vacanță. Totul este pe relax, iar soțul merită un pupic', a povestit Andreea Bănică pe o rețea de socializare, acolo unde a publicat mai multe imagini.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cu 15 ani în urmă și-au oficializat relația și sunt fericiții părinți a doi copii.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, după 23 de ani, sunt împreună cu „același iubit, Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor, a povestit artista, cu niște ani în urmă, pe blogul ei.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton