Andreea Bănică a pozat în lenjerie intimă, la 43 de ani. Ce comentarii a stârnit imaginea pe Instagram

 Dumitrache Laura
.

Andreaea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta de 43 de ani arată incredibil de bine. Blondina a recunoscut că nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, ci doar a și-a făcut mici proceduri. Recent, soția lui Lucian Mitrea și-a șocat fanii după ce a postat o imagine în lenjerie intimă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică formează un cuplu cu Lucian Mitrea de peste 20 de ani, iar împreună au doi copii minunați, Sofia și Noah. Vedeta este o femeie extrem de sexy și asta nu o oprește să le arate fanilor din mediul online cât de bine arată. Andreea are peste 800.000 de urmăritori pe Instagram, iar aceștia sunt impresionați de felul cum arată artista.

Andreea-Banica-in-lenjerie-intimaAndreea-Banica-in-lenjerie-intima

Andreea Bănică merge la tratamente corporale și faciale și are mare grijă la ce mănâncă. Rezultatele acestor obiceiuri se văd cu ochiul liber. În ultima perioadă, vedeta nu a mai avut concerte , motiv pentru care a reușit să-și facă timp pentru ea, dar și pentru a-și crește comunitatea de pe Instagram, acolo unde postează tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Citește și: Cu ce se ocupă Andreea Bănică, de când nu mai are concerte:„Muncesc foarte mult'

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani.Imaginile i-au uimit pe fani

Citește și: A murit Frank Pesce, actorul din filmele Beverly Hills Cop şi Top Gun.Cauza morții

Citește și: Cine este Juliana, noua concurentă de la Mireasa:”Toți băieții sunt…”

Andreea Bănică s-a pozat în lenjerie intimă

Andreea Bănică arată incredibil de bine la vârsta de 43 de ani și are o formă fizică de invidiat. Solista ține o dietă echilibrată și merge la sală ori de câte ori îi permite timpul. În urmă cu câteva ore, Andreea a postat o imagine incendiară pe Instagram. Artista s-a pozat în lenjerie intimă, în oglinda din baia propriei case. Cântăreața este îmbrăcată doar într-o pereche de lenjerie intimă și o bustieră. Imaginea a strâns 6.000 de aprecieri în mai puțin de o oră. Alături de poză, vedeta a scris un mesaj prin care arată că este o femeie asumată.

„Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exiști! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat și mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe instagram gen a mea și… m-am inspirat! Toate ne facem poze în oglindă 🙈Da, știu, veți spune: da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor ci doar soțului sau iubitului'. 🤣🤣🤣Știți ce? Nu îmi pasă, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract 🤣🤣🤣 „, a scris Andreea. 

Andreea Bănică vrea să își facă două operații estetice

Multă lume a fost curioasă să afle dacă Andreea Bănică a trecut pragul esteticienilor. Aceasta a mărturisit că nu are nicio operație estetică, dar vrea pe viitor să își facă două intervenții estetice. Andreea se gândește să își injecteze acid hialuronic în buze, mărturisind că uneori folosește mai mult ruj pentru a crea impresia unor buze voluminoase. O altă procedură pe care vedeta ar vrea să o facă este ridicarea sânilor.

Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă', dezvăluia Andreea, pe Instagram.  

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt căsătoriți de 13 ani

Lucian Mitrea și Andreea Bănică și-au întemeiat o familie împreună, având doi copii minunați, Sofia și Noah. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani, dar sunt într-o relație din liceu. Andreea și Lucian și-au unit destinele în 2008 și se cunosc extrem de bine. Vedeta a mărturisit că relația lor a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului.

Alaltăieri l-a adormit Lucian pe Noah, ne-am așezat pe canapea și am pus un film. A pus un pahar de vin și ne-am uitat la film, apoi a coborât Sofia de pe scări și s-a minunat de noi că stăm ca niște părinți normali. Nu se mai putea, nu ne mai întâlneam decât pe scări. Discuția a fost constructivă. Suntem de ani buni împreună și simțeam că nu mă mai regăseam', a declarat Andreea Bănică.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton