Andreea Bănică își dorește, Lucian Mitrea plătește. Artista este răsfățată de soțul ei: ”Aștept Crăciunul și cadoul”

 Stamen Diana
.

De mai bine de 23 de ani, Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu foarte reușit. Cei doi au o familie frumoasă și doi copii împreună. Lucian Mitrea își răsfață soția de fiecare dată când aceasta își dorește câte ceva.

Andreea Bănică este răsfățată de soțul ei, iar atunci când aceasta își dorește ceva, Lucian Mitrea reușește să o surprindă de fiecare dată. Cântăreața a recunoscut că de fiecare dată când vrea ceva îi spune soțului său, iar acesta i le face cadou. Andreea Bănică este greu de cucerit, iar nu cadourile o impresionează pe vedetă, ci lucrurile sentimentale.

'Nu m-am gândit care este cel mai scump obiect vestimentar. Poate că am anumite bijuterii care sunt mai scumpe, dar eu nu m-am gândit la cât costă. Pentru mine este mai importantă valorea sentimentală pe care o dau anumite obiecte. Am primit acești cercei de la soțul meu într-un anumit context. Nu m-a interesat nici cât costă. I-am spus că îmi doresc acești cercei și m-i i-a făcut cadou. Pe mine nu mă cucerești așa cu orice, oricând, oricum, mă cucerești cu alte lucruri. Este vorba de sentimente aici. Într-adevăr… îmi mai cumpără câte o poșetă, pentru că știe că îmi plac. Mi le ia doar din magazine. Nu îmi cumpără des, rar, dar bine. Lucian știe ce îmi doresc, pentru că întotdeauna mă exprim. Acum știe foarte bine ce îmi doresc. Aștept Crăciunul și aștept cadoul.', a declarat Andreea Bănică pentru VIVA.

Nu a mai rămas mult până la Crăciun, iar artista așteaptă cu sufletul la gură cadoul de la soțul său. Andreea Bănică nu a vrut să ne dezvăluie ce vrea, însă a spus că dacă va primi ceea ce ea își dorește ne va împărtăși și nouă.

Citește și: Andreea Bănică şi-a luat la revedere de la bona copiilor. Decizia luată de filipineza Luna

Citește și: Andreea Bănică vorbeşte despre operaţiile estetice: 'Mă deranjează să se spună lucruri care nu sunt adevărate'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton