"Știe foarte bine că femeie ca mine nu mai găsește". Ce spune Andreea Bănică despre acuzațiile de infidelitate la adresa soțului ei, Lucian Mitrea

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de peste două decenii și au împreună un băiat și o fată, Sofia și Noah. De-a lungul anilor au existat zvonuri despre infidelitatea lui Lucian Mitrea, iar Andreea Bănică a vorbit abia acum despre acest lucru. Vedeta a dezvăluit ce obstacole a întâmpinat în relația cu soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Andreea Bănică și Lucian Mitrea a început încă de pe băncile liceului. Cei doi s-au cunoscut la balul bobocilor, iar de atunci sunt de nedespărțit. Lucian și Andreea s-au căsătorit în 2008 și se mândresc cu un mariaj fericit.

img (1)img (1)

De-a lungul timpului s-a zvonit că Lucian Mitrea i-ar fi fost infidel Andreei Bănică. Recent, actrița a dezvăluit că nu a fost niciodată afectată de speculațiile din presă și a avut încredere în partenerul ei. Chiar și așa, cântăreața recunoaște că nu și-ar putea ierta soțul dacă acesta ar fi infidel.

Citește și: Cum arată hotelul de patru stele pe care Andreea Bănică l-a deschis în Eforie Nord: „Am angajat un designer”

Citește și:Andreea Bănică și Lucian Mitrea, atingeri și săruturi pasionale. Cum s-au filmat în piscină: „Nu mai nimeresc patul…”

Citește și:Bianca Pop este însărcinată și va avea o fetiță: „Am aflat când eram deja gravidă în luna a cincea”

Citește și:Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Ce spune Andreea Bănică desprea acuzațiile de infidelitate la adresa soțului ei, Lucian Mitrea

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii minunați, pe Sofia și Noah. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani și au o relație extrem de frumoasă și puternică. De-a lungul anilor au exista numeroase zvonuri potrivit cărora Lucian Mitrea au înșelat-o pe artistă. Recent, Andreea Bănică a vorbit despre acele momente și a dezvăluit că acele informații nu au afectat deloc relația lor. Mai mult, blondina susține că soțul ei nu i-a greșit niciodată.

Crede-mă că pe mine nu m-a afectat nici măcar o clipă, o clipă nu am crezut ceva, o clipă soţul meu nu mi-a dat vreun semn. Din moment ce noi am fost mai toată viaţa împreună, când ar putea şi unde să se ducă. Este şi un tip foarte deştept care ştie foarte bine ce are lângă el, ştie foarte bine că femeie ca mine nu mai găseşte. De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât.„, a declarat Andreea Bănică pentru fanatik.

Andreea Bănică: „Nu accept să fiu făcută de rușine”

Andreea Bănică a recunoscut că există neînțelegeri în căsnicia cu Lucian Mitrea. Artista reușește să găsească soluția potrivită pentru a rezolva situațiile tensionate cu soțul ei. Chiar și așa, blondina susține că nu și-ar ierta partenerul dacă ar înșela-o.

„El ştie foarte bine că nu accept să fiu făcută de ruşine, nu accept să fiu înşelată, n-aş putea să stau cu un om să mă înşele, iar eu să fac vreun compromis, nu aş avea de ce',  a mai spus artista.

Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea

Lucian Mitrea și Andreea Bănică se cunosc de peste trei decenii. Fosta componentă a trupei Blondy și-a cunoscut soțul în perioada în care se afla la liceu. Între cei doi există o diferență de vârstă de doar câteva luni și s-au cunoscut la balul bobocilor. Putini știu că artista a avut o relație cu verișorul actualului ei soț.

M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu știați, cum m-am cunoscut cu Lucian și am ajuns astăzi să avem o relație frumoasă și 2 copii minunați! Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta.

Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui.După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.', a povestit Andreea Bănică în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton