Andreea Bănică a vândut casa în care a locuit timp de 15 ani: "Am cumpărat-o când nu aveam toți banii să o plătim"

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Bănică a vândut casa în care a locuit timp de 15 ani. Andreea Bănică a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare că s-a despărțit de căminul în care a locuit vreme de 15 ani cu soțul și cei doi copii ai lor. Locuința este o vilă absolut superbă cu o grădină de care Andreea Bănică s-a atașat foarte mult. Vedeta a mărturisit că și-a dorit atât de mult casa la acea vreme, încât a făcut credit pentru jumătate din sumă, pentru a o achiziționa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică a vândut casa în care a locuit timp de 15 ani. Andreea Bănică, 44 de ani, a spus „adio unei etape din viața ei. Este vorba de casa în care a locuit vreme de 15 ani alături de soțul Lucian Mitrea și unde cuplul și-au privit copiii crescând. Andreea Bănică a publicat câteva imagini cu superba vila pe Instagram și a mărturisit că pentru a o achiziționa, ea și Lucian Mitrea au făcut credit pentru jumătate din sumă. Vedeta a scos casa la vânzare în luna ianuarie a acestui an și s-a vândut în doar câteva luni.

screenshot-2023-03-23-175233screenshot-2023-03-23-175233

Andreea Bănică a vândut casa în care a locuit timp de 15 ani

Andreea Bănică a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care a anunțat că a vândut casa în care a locuit vreme de 15 ani cu familia ei. Artista și-a amintit cum în urmă cu mulți ani ea și soțul ei au făcut un credit la bancă pentru a-și permite casa de vis, în care avea să devină o familie.

„Clar îmi va fi dor de casa noastră! Aici ne-am mutat în anul în care ne-am căsătorit, în 2008. Apoi am născut-o pe Sofia și la 7 ani jumate diferența l-am născut pe Noah Andrei. Copiii mei au pășit pragul pentru prima oară în această casă pe care am cumpărat-o când nu aveam toți banii strânși să o plătim. Am făcut un credit pentru jumătate de sumă pe care l-am achitat ulterior pentru că nu dormeam liniștită pe pernă știind că avem o datorie.„, a menționat Andreea Bănică.

Citește și: Andreea Bănică, despre viața cu un tată alcoolic și violent: „Când am împlinit 19 ani, am zis că plec de acasă, că nu mai suport abuzurile lui”

Citește și: Andreea Bănică, detalii neștiute despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce nu i-ar putea ierta niciodată soțului ei: „Minciuna are picioare scurte'

Andreea Bănică: „Nu am avut designer pe care să îl plătim”

Andreea Bănică a mărturisit că înainte să locuiască în această, ea și soțul au trăit într-un apartament în zona Nerva Traian. Casa cu grădină le-a oferit un spațiu idilic, iar vedeta a decorat fiecare colțișor după sufletul ei, fără să apeleze la un designer interior.

Ne leaga atatea amintiri frumoase de prima noastra casa incat mai mult ca sigur ca atunci cand ne vom intoarce din oras vom gresi poarta asa cum am facut-o de atatea ori cand ne intorceam la apartamentul de pe Nerva Traian inainte sa locuim aici. Am pus atata pasiune, iubire in fiecare coltisor si nu am avut designer pe care sa il platim cu mii de € cum se poarta mai nou ci am personalizat-o pentru a ne simti noi bine.” a mai declarat Andreea Bănică.

Unde va locui Andreea Bănică de acum încolo

Andreea Bănică este totuși entuziasmată pentru că noua ei casă se află la mică distanță de vila superbă în care a locuit, iar vedeta este convinsă că această schimbare este de bun augur.

Ce este bine, faptul că ne vom întoarce în același loc pe partea dreapta, însă la un număr fără soț care are o însemnătate mare (nimic nu este întâmplător) ziua de naștere a Sofiei! Cifra norocoasă care sper să ne aducă liniște, bunăstare, iubire, armonie și o viață lungă lipsită de griji. Se spune să nu îți pară rău după lucruri însă toate lucrurile din viața mea au avut o însemnătate aparte ?”, a încheiat Andreea Bănică.
FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton