Andreea Bălan, de urgență la spital, după ce a căzut și s-a lovit cu fața de bordură: „Doctorul mi-a cusut buza de sus”

 Miniosu Alexandra
.

Ieri, în a treia zi de Paște, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut și s-a lovit cu fața de bordură. Incidentul s-a petrecut chiar în fața casei vedetei, atunci când a ieșit să se plimbe cu fiicele ei, Ella și Clara, pe role. Din păcate, micuțele au fost martore la incident și deși buza artistei a fost cusută de medici, ea va rămâne cu o cicatrice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marți, pe 26 aprilie, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut și s-a lovit cu fața de bordură. Jurata de la Te cunosc de undeva s-a ales cu o cicatrice destul de vizibilă în urma incidentului nefericit. Totul s-a petrecut chiar în fața fiicelor ei, aflându-se toate trei în apropierea casei, la o plimbare cu rolele. Nimeni nu se aștepta însă la ceea ce avea să urmeze.

andreea-balan-cazut-9andreea-balan-cazut-9

Andreea Bălan a trecut printr-un incident neplăcut chiar în a treia zi de Paște. Vedeta de la Antena 1 a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce, din neatenție, a căzut și s-a lovit violent cu fața de bordură. Îngijorată pentru starea ei, atunci când a văzut că fața i s-a umplut de sânge, solista nu a mai zăbovit și a mers de urgență la spital. Deși medicii i-au cusut buza, din păcate, cântăreața va rămâne cu o cicatrice deasupra buzei superioare.

Citește și: Cine o consolează pe Andreea Bălan în momentele dificile:”Aceea iubire îți dă o putere enormă să faci lucruri frumoase”

Citește și: În plin proces de divorț, Andreea Bălan și George Burcea nu mai vorbesc deloc:„Ne-am căsătorit că a fost nevoie, nici măcar ca să ne reparăm relația'

Citește și: Dezvăluiri din cea de-a treia carte a lui Irinel Columbeanu.Ce cadou de neuitat i-a făcut Monica, de ziua lui

Citește și: Actorul Victor Yila are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe:„Toți au abandonat-o! Când ai multe necazuri…'

Andreea Bălan, de urgență la spital, după ce a căzut și s-a lovit cu fața de bordură

Astăzi, după ce medicii s-au ocupat de ea, Andreea Bălan și-a găsit puterea de a la povesti fanilor, pe rețelele de socializare, despre cele întâmplate. Potrivit spuselor ei, totul s-a petrecut atunci când vedeta ieșise împreună cu fiicele ei să se plimbe cu rolele. Într-o clipă de neatenție, cântăreața a căzut și s-a lovit de bordură. Drept dovadă, ea a postat o fotografie în care se vede clar spintecătura pe care și-a făcut-o deasupra buzei superioare. În imaginea respectivă se vede cum și nasul îi sângerează.

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase. Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus.

Oftica mare e că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață', a povestit Andreea Bălan pe Instagram.

Medicii i-au cusut buza artistei

În urma incidentului, Andreea Bălan a mers la spital pentru a primi îngriji medicale. Doctorii au cusut-o de urgență, dar solista nu a scăpat de cicatrice. Cântăreața speră ca rana să se vindece până săptămâna viitoare, pentru că atunci va avea filmări pentru emisiuniea „Te cunosc de undeva', de la Antena 1.

„În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar. Noroc că am filmări la „Te cunosc de undeva' săptămâna viitoare și până atunci îmi trece.

Stay safe & take care when skateing. Love you all. PS. Ella si Clara merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine', a adăugat vedeta.

Andreea Bălan mai vrea un copil

Andreea Bălan mai vrea un copil, după cele două minuni ale vieții ei, fiicele sale Ella și Clara. Însă, după cea de-a doua naștere, frumoasa cântăreață nu mai poată să facă unul. Astfel, vedeta nu exclude ca în viitor să apeleze la ajutorul unei mame-surogat.

Recent, Andreea Bălan a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe YouTube. Vedeta a mărturisit că își dorește să aibă și un băiețel, însă, având în vedere că ea nu mai poate să facă copii, se gândește să apeleze la o mamă surogat, în viitor.

„În meditațiile mele și pe lista mea eu îmi doresc un copil, un băiat, dar nu mai pot eu să-l fac, probabil cu mamă surogat, dar mi-aș dori’, a spus Andreea Bălan în emisiunea online.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton