Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații siropoase pe internet. Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți

 Lupescu Anca
.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt din ce în ce mai îndrăgostiți și nu se tem să își arate asta și public. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început la scurt timp după ce vedeta a divorțat de George Burcea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că este o femeie singură, frumoasă și independentă, Andreea Bălan și-a găsit rapid un iubit. Pare să fi făcut alegerea cea bună, pentru că Tiberiu Argint este foarte grijuliu și atent cu ea. Și separe că cei doi nu se mai feresc absolut deloc, începând să-și facă declarații de dragoste pe Internet, gest pe care l-au ocolit, până acum. Iar asta spune un singur lucru: că relația lor este din ce în ce mai serioasă.

descărcare-15-2descărcare-15-2

Recent, vedeta a postat o fotografie pe Instagram în care este așezată pe pat, îmbrăcată într-o pijama sumară. Iubitul ei, Tiberiu Argint, a complimentat-o: „ 'stunning' (uimitoare), i-a spus el Andreei.

Andreea i-a răspuns și ea, spunându-i 'bun fotograful', lăsând de înțeles că el este cel care i-a făcut poza.

Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan ar fi luat foc după ce fostul actual soț, George Burcea, s-a afișat cu Viviana Sposub, de care s-a îndrăgostit la Ferma. Potrivit unor apropiați, cântăreața îi pregătește o „dulce' răzbunare, chiar dacă ea a fost prima care și-a refăcut viața amoroasă, în plin proces de divorț.

Potrivit unor surse din anturajul Andreei, aceasta își pregătește răzbunarea și strânge dovezi pe care să le expună judecătorilor în cadrul procesului de divorț.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie', fiului ei că este înfiat:'Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui'/ EXCLUSIV

Citește și: Dragoș Bucur, confesiuni neașteptate:'Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese'. Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIV

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Citește și: Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta.Maria se înțelege de minune cu frații ei

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton