Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial. Ce a decis instanța privind custodia copiilor

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial. Cei doi s-au despărțit la începutul anului 2020, la doar câteva luni de la nuntă. George și Andreea au împreună două fetițe, iar în ultima perioadă, cei doi și-au aruncat acuzații grave. Actorul este foarte bucuros că divorțul a fost oficializat și încântat că cererile artistei au fost respinse de instanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună cinci ani. După cinci luni de la căsătorie, cei doi s-au despărțit cu scandal, artista acuzându-l pe actor că s-a schimbt foarte mult. Problemele în căsnicia lor ar fi apărut după ce Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator, la scurt timp după nașterea Clarei.

Andreea si GeorgeAndreea si George

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial. Andreea i-a adus multe acuzații fostului soț, declarând că acesta ar fi avut probleme cu drogurile. De asemenea, vedeta nu este de acord ca fiicele sale să petreacă timp cu actuala iubită a lui George Burcea, Viviana Sposub.

Citește și: Andreea Bălan a divorțat oficial de George Burcea, după doi ani:”Trebuie să avem grijă de copii, separat”

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de custodie dintre Andreea Bălan și George Burcea.Actorul nu își poate lua fiicele să doarmă la el

Citește și: Cine este Daniela Niță de la Dancing on Ice.A lucrat la Kanal D

Citește și: Un soldat rus a fost hrănit de ucraineni și lăsat să vorbească cu familia.Imaginile au devenit virale

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial!

Joi, pe 3 martie 2022, George Burcea și Andreea Bălan au divorțat oficial. Cei doi au depus actele de divorț în urmă cu mai bine de doi ani. Actorul a făcut și primele declarații despre divorțul oficial de mama fiicelor sale, mărturisind că este decizia judecătorului este una pozitivă. George a declarat că instanța a decis ca custodia Ellei și a Clarei nu este exclusivă, ci comună. '

Da, astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore', a declarat George Burcea pentru Fanatik.ro.

George Burcea, încântat de decizia magistraților

Actorul s-a declarat mulțumit de faptul că magistrații i-au ascultat cererile și au luat o decizie bună. George va putea să-și vadă fiicele fără a avea restricții din partea Andreei Bălan. Fostul soț al artistei a declarat că este un tată capabil să aibă grijă de copiii lui.

' Nu am mințit niciodată cu nimic și nu am încercat să ducem instanța pe piste false. Dumnezeu este sus și mi-a văzut dragostea către copii și sinceritatea mea că om. Mereu am spus și am demonstrat că sunt un tată bun și capabil să am grijă de copiii mei, așa cum am avut și până la separarea de mama acestora. Acum, cu această decizie, voi fi mult mai liniștit, împlinit și fericit pentru a-mi putea face treaba bine la filmele pe care le am și la nopțile pe care le voi petrece cu Lăpticii mei (n.r. fetițele pe care le are împreună cu Andreea Bălan)', a mai spus actorul pentru sursa citata mai sus.

George Burcea, sprijinit de Viviana Sposub, actuala sa iubită

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a cunoscut-o pe Viviana Sposub în cadrul unei emisiuni tv. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar acum formează un cuplu puternic. Actorul i-a mulțumit iubitei sale pentru că l-a sprijinit în toată această perioadă. 'Îi mulțumesc Vivianei pentru că a fost sprijinul meu numărul 1 în ultimul an și jumătate și sunt sigur că fără ea nu eram astăzi la fel de bine psihic', a precizat George Burcea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton