Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje de susținere pentru Elena Marin: „Merită să câștige”

 Dumitrache Medeea
.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu i-au transmis câte un mesaj de încurajare Elenei Marin. Faimoasa de la Survivor este de ani buni în echipa de dansatori ai Andreei Bălan și este prietenă foarte bună și cu cealaltă jumătate Andre.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Competiția Survivor România 2021 este aproape de final, iar concurenții rămași în concurs au nevoie de tot mai multă susținere.

andreea-balan2andreea-balan2

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trimis câte un mesaj de încurajare pentru buna lor prietenă, Elena Marin, care acum se luptă pentru marele premiu.

Andreea Bălan: „A luptat foarte mult'

Elena Marin este dansatoarea Andreei Bălan de foarte mulți ani, dar ele sunt și bune prietene.

Cum era de așteptat, artista o susține necondiționat pe Elena Marin. Andreea Bălan a transmis un mesaj dedicat atât prietenei ei, cât și celor care urmăresc competiția.

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu Elena Marin:

Citește și: Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars.

Citește și: Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea:

Citește și: Cum arată Adela Popescu în lenjerie intimă, înainte de naștere. Radu Vâlcan:

Dragilor, eu îmi doresc foarte mult ca buna mea prietenă Elena să câștige această competiție, a luptat foarte mult să ajungă în finală, așa că vă rog din suflet să o votați la 1230, după ce se dă start vot. Haideți să fim alături de ea, merită să câștige, a muncit foarte mult', a spus Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Antonescu, de la survivor la survivor

După cum se știe, și Andreea Antonescu a participat la Survivor România 2021, însă a fost eliminată. Atunci când a intrat în competiție, Elena Marin s-a bucurat foarte mult deoarece cele două sunt prietene bune în viața de zi cu zi.

Andreea Antonescu și Elena Marin și-au fost mereu alături în cadrul competiției și s-au ajutat reciproc. Acum, artista continuă să o susțină pe Faimoasă și a transmis, la rândul ei, un mesaj pe Instagram.

Dragii mei, experiența Survivor se apropie de final. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că am ținut încă din prima secundă cu Elena. Pentru ca Elena să se întoarcă acasă cu trofeul are nevoie de susținerea noastră, atât a mea, cât și a voastră. Tot ce avem de făcut este să votăm Elena! Hai Elena! Suntem cu tine până la capăt, pentru că binele întotdeauna învinge!', a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu și Elena Marin, prietene la cataramă

După ce a fost eliminată de la Survivor România, Andreea Antonescu a vorbit despre relația de prietenie dintre ea și Elena Marin. În toate conflictele din Republica Dominicană, artista a fost de partea Elenei Marin pentru că, spune ea, Faimoasa a convins-o de foarte multe lucruri și i-a câștigat încrederea de-a lungul timpului.

„(…)Elena până a ajuns să-mi fie prietenă, m-a convins cu foarte multe lucruri. Aici nu mă refer doar la repetițiile pe care noi le-am avut cu trupa Andre, ea fiind dansatoarea noastră…au fost anumite episoade în viața noastră în care practic s-a cam întâmplat în același fel…și atunci eram confidente și ne dădeam sfaturi una alteia, mă refer în viața reală și atunci da, mi-e mult mai la îndemână s-o cred pe Elena pentru că a fost lângă mine în momente în care eu am avut nevoie'.

La rândul meu, când mi-a cerut un ajutor sau un sfat, am fost acolo. Indiferent de orice, eu merg pe mâna Elenei’, a mărturisit Andreea Antonescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton