Andreea Bălan se pregătește de botezul micuței Clara. Cântăreața organizează prima petrecere a fetiței

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan se pregătește de botezul micuței Clara. Evenimentul va fi unul special, iar vedeta și George Burcea îl pregătesc în detaliu. Va fi prima petrecere din viața micuței lor. 

Pe 4 martie, se năștea Clara Maria, fiica Andreei Bălan, care la naștere a cântărit 3,190 kg și a avut 49 cm. Micuța a primit nota 10 din partea medicilor… în timp ce mama ei se lupta să supraviețuiască.

Iată că acele momente cumplite au trecut, iar cântăreața și George Burcea se pregătesc de marele eveniment, bptezul micuței Clara. Vedeta a oferit în mediul online primele detalii despre eveniment.

„Hey, dragilor! Eu mă pregătesc pentru botezul micuţei Clara, iar mâine începand cu ora 12.00 voi voi cauta tot ce am nevoie pentru ca prima petrecere a fetiţei mele să fie aşa cum îmi doresc”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Balan pregătește botezul Micuței ClaraAndreea Balan pregătește botezul Micuței Clara

Andreea Bălan, pe scenă, la doar două luni după ce a născut!

Deși acum două luni pe vremea asta Andreea Bălan era pe un pat de spital și suferise un infarct, iar ulterior  a mai suferit două operații de înlăturare a unor hematoame, care au fost extrem de dureroase, artista s-a recuperat destul de repede. Dovadă stă și faptul că Andreea a revenit pe scenă chiar mai repede decât își propusese. Artista și-a anunțat fanii că va concerta la Dej alături de echipa ei și de Petrișor Ruge, iar sâmbăta trecută, exact la două luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară, artista a urcat pe scenă. La 2 luni de când a venit pe lume Clara, urc pe scenă după o pauză de 4 luni și abia astept.🎤🎼🎸🎹🥁👯‍♀️💃🏼🕺 Azi, #AndreeaBalanShow vine la Dej. Cu bandul, cu fetele & Petrisor 🤗❤️#bestshow’, a scris Andreea pe pagina ei de socializare, unde a postat și o fotografie cu ea după concert, dar și un filmuleț în care, alături de trupa ei, pregătește noul videoclip și noul concept de show!

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton