Andreea Bălan se află în autoizolare de o lună cu fetițele și mama ei: ”Cea mai mare provocare în aceste zile este îngrijitul copiilor”/EXCLUSIV

 Crapatureanu Anda
.

Andreea Bălan ne-a dezvăluit cum decurge viața ei în carantină. Vedeta a explicat cum reușește să se descurce cu cei doi copii acasă, ce activități desfășoară împreună cu fetele, dar și ce gânduri o tulbură și ce speranțe are pentru viitorul apropiat. 

Cum arată o zi din viața ta în autoizolare?

O zi din viață noastră începe cu multă gălăgie de când se trezesc fetele și absolut toată ziua ne jucăm și citim. Comand online jucării pentru a le ține ocupate. Din cauza faptului că Ella nu mai merge la grădiniță trebuie să își consume energia, așa că ieșim în curte unde avem și o trambulină, montăm jucării că să îi pun mintea la contribuție și ne uităm la desene animate. Clarita, fiind mică, se ia după noi și se distrează alături de noi.

De cât timp ești acasă?

M-am autoizolat de mai mult de trei săptămâni și sunt acasă cu mama și fetele. Mama mai iese la cumpărături la câteva zile. Eu nu ies aproape deloc. Noroc că avem curte și ieșim la aer și la joacă.

Care este pentru tine cea mai mare provocare în aceaste zile ?

Cea mai mare provocare în aceste zile este îngrijitul copiilor. Pentru că mă ocup doar eu cu mama de fete,  cel mai greu este seara la băiță. Nu avem ajutor, iar mama nu mai este chiar tânără… iar cu doi copii este destul de greu.

De ce îți este cel mai dor din viața de dinaintea pandemiei?

Îmi este dor să merg la studio să cant, îmi este foarte dor de scenă, îmi este dor să filmez videoclipuri, îmi este dor de dansatoarele mele, de Petrișor și de toți oamenii cu care lucram.

Știu că îți place să citești. Ce cărți poți recomanda cititorilor? Dar filme sau seriale?

Da, îmi place să citesc și să mă uit la filme, dar când ai doi copii nu mai faci nimic din toate astea pentru că efectiv nu îți mai rămâne timp pentru nimic. Ella se culcă în jur de orele 23.00, iar eu cad frântă după o zi atât de plină și nu apuc să citesc nimic. Pe timpul zilei mă ocup să am grijă de ele. Dar cartea care mie mi-a schimbat oarecum traiectoria vieții și pe care o recomand cu tot sufletul este „Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine” – Lise Bourbeau. Este o carte despre traumele copilăriei.

Faci sport/mișcare în această perioadă?

Alerg foarte mult cu fetele prin casă și prin curte așa că nu mai am nevoie să fac sport. (râde) Sunt slabă de la mama-natură.

Cum te întreții în această perioadă de autoizolare? Ce ritualuri de beauty folosești?

Mă întrețin ca și până acum cu diverse creme care hidratează pielea foarte bine și mă demachiez în fiecare seară înainte de culcare. Oricât de obosită aș fi, nu adorm niciodată machiată. Este regulă.

Ce îți place să gătești? Ai experimentat vreo rețetă nouă de curând?

Îmi place să gătesc și cel mai mult îmi place să pregătesc paste. Fac tot felul de paste: paste fresh cu roșii uscate și parmezan, paste cu legume. Pe vloggurile mele găsiți rețetele.

Sunt zile sau seri când simți nevoia să te machiezi, să te îmbraci frumos și să te dai cu parfumul preferat, chiar dacă stai acasă?

În fiecare dimineață îmi beau ceaiul negru cu lapte și în acest timp mă machiez. Mă parfumez și mă îmbrac normal în fiecare zi. Adică nu stau în pijamale prin casă sau îmbrăcată neglijent. Așa am fost dintodeauna. Îmi place când mă privesc în oglindă, să arăt bine. Îmi oferă o stare bună de spirit.

Ce exista înainte pe lista ta de priorități și nu îți găseai timp niciodată să faci?

Din contră, acum că stau acasă, în această perioadă, nu mai am timp să fac absolut nimic, în afară de preocuparea pentru fete și timpul petrecut cu ele.

Plusuri si minusuri în acest nou mod de viată?

Cel mai mare plus este faptul că mă apropii foarte mult de copiii mei și petrec foarte mult timp alături de ei. Timp pe care înainte nu îl aveam la dispoziție. Pentru că mereu eram într-o goană, eram foarte ocupată și ajungeam acasă seara târziu. Acum practic stau toată ziua cu ele. Se creează o legătură foarte puternică între noi și asta îmi împlinește sufletul. Iar ca minus este faptul că am pus pe hold cariera muzicală, dar asta se întâmplă peste tot, aproape în orice domeniu…

Cum crezi că te-a schimbat această situație? O privești ca pe o încercare spirituală sau ceva mai pragmatic?

Bineînțeles că este o încercare spirituală și o lecție. Cred că trebuie să învățăm să apreciem mai mult familia, sănătatea, timpul pe care îl avem și să ne apreciem mai mult unii pe ceilalți.

Ce gând te sperie cel mai tare?

Singurul lucru care mă sperie este faptul că mama mea sau copiii mei ar putea păți ceva. Sentimentul ăsta mă sfâșie.

Ce sfaturi ai pentru cei care te urmăresc?

Să stea acasă, să se bucure de acest timp liber așa cum și eu încerc să fac, să rămână încrezători că totul va fi bine, să respecte informațiile transmise de către autorități. Doar așa ne putem proteja pe noi cât și pe cei dragi.

IMG_0505-1IMG_0505-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton