Andreea Bălan s-a întâlnit cu Tiberiu Argint, fostul ei iubit, la un eveniment monden. Cum a reacționat artista

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Dacă pe plan profesional are un adevărat succes, pe plan amoros, cântăreața a avut parte de numeroase dezamăgiri. După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan părea să-și fi găsit liniștea lângă afaceristul Tiberiu Argint. Spre surprinderea multora, cei doi s-au despărțit. Recent, Andreea și Tiberiu s-au întâlnit întâmplător la un eveniment monden. Iată cum a reacționat Andreea Bălan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a întâmpinat multe dezamăgiri pe plan amoros. Deși părea că va avea o căsnicie frumoasă alături de George Burcea, împreună cu care care două fiice, cei doi au divorțat la scurt timp după nuntă. Ulterior, Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, iar relația lor a durat aproximativ un an.

ANDREEA BALAN SI TIBERIUANDREEA BALAN SI TIBERIU

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit în anul trecut, spre surprinderea multora. Recent, artista a fost prezentă la un eveniment monden, unde s-a întâlnit cu fostul ei iubit, Tiberiu Argint. Afaceristul era prezent acolo alături de sora lui, Sonia Argint.

Citește și: În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea, după divorț:'Aleg să mă îndrăgostesc și…'

Citește și:Andreea Bălan nu mai vorbește cu tatăl ei de un an și jumătate. De ce s-au certat:„Acest lucru te rănește'

Citește și:Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf:”Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine”

Citește și:O fată de 17 ani a murit pentru că medicii au uitat pansamente în abdomen, în timpul operației de cezariană:”Raportul INML este zdrobitor”

Andreea Bălan s-a întâlnit cu Tiberiu Argint la un eveniment monden

Andreea Bălan, 38 de ani, a avut parte de multe dezamăgiri în dragoste. După divorțul de actorul george Burcea, Andreea l-a întâlnit pe Tiberiu Argint, cu care a format un cuplu aproximativ un an. Cei doi s-au despărțit anul trecut, când lucrurile păreau să devină din ce în ce mai serioase. Recent, jurata de la Te cunosc de undeva a participat la un eveniment monden, unde s-a întâlnit întâmplător cu fostul ei iubit, Tiberiu Argint. Afaceristul a mers alături de sora lui, Sonia Argint.

Andreea Bălan a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, iar relația cu Tiberiu a încercat să o țină departe de lumina reflectoarelor. Se pare totuși că iubirea lor nu a durat atât de mult și au decis să meargă pe drumuri separate.

Andreea Bălan l-a ignorat pe Tiberiu Argint

Andreea Bălan s-a întâlnit întâmplător cu Tiberiu Argint la un eveniment monden din Capitală. Potrivit Fanatik, artista l-a ignorat complet pe fostul ei iubit și nu a vorbit deloc cu acesta.

Cei doi foști iubiți s-au ignorat și au preferat să treacă unul pe lângă altul și să nu-și vorbească. Afaceristul se afla la eveniment alături de sora lui, Sonia Argint. Deși nu l-a salutat pe fostul ei iubit, Andreea Bălan a îmbrățișat-o pe Sonia.

Ce a spus Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint

Andreea Bălan părea că și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint, la scurt după despărțirea de George Burcea. Cei doi îndrăgostiți păreau foarte fericiți împreună și au plecat în mai multe vacanțe împreună. Ba chiar, Tiberiu le-a cunoscut pe cele două fetițe ale artistei. Cu toate acestea, la finalul anului trecut, Andreea și Tiberiu s-au despărțit. În cadrul unei emisiuni, cântăreața a declarat că este din nou singură și că nu-și mai caută jumătatea.

„Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină’, a spus Andreea Bălan în cadrul unui interviu acordat Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton