Andreea Bălan, primele declarații din spital. Proaspăta mămică mulțumește medicilor că au salvat-o

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite la cea de-a doua naștere. Vedeta a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar starea ei de sănătate a fost critică. Andreea Bălan a făcut primele declarații din spital și a mulțumit medicilor că au salvat-o.

Artista a adus pe lume luni, 4 martie, o fetiță perfect sănătoasă, dar mămica a suferit complicații în timpul operației de cezariană. Andreea Bălan a vorbit cu reporterii de la spynews.ro și a povestit ce s-a întâmplat cu ea pe masa de operație. Proaspăta mămică a suferit o embolie amniotică, imediat după ce i-a dat viaţa fiicei ei. Mai exact, lichidul anmiotic din uter a ajuns în sânge şi astfel a făcut stop cardio-respirator.

Andreea Bălan a vrut să mulțumească medicilor care i-au salvat viața și nicio secundă nu dă vina pe aceștia pentru situația critică în care a fost. Mai mult, artista mulțumește tuturor celor care se gândesc la ea și s-au îngrijorat pentru ea. Andreea Bălan susține că are parte de cele mai bune îngrijiri la spitalul în care este internată în acest moment.

Tatăl Andreei Bălan, primele declaraţii după ce fiica lui a făcut stop cardio-respirator

Tatăl Andreei Bălan a fost cu gândul alături de fiica lui şi s-a rugat să depăşească acest moment dificil. Săndel Bălan a ţinut în permanenţă legătura cu soţia lui, aflată la spital, lângă Andreea.

„Eu locuiesc în Ploieşti, diseară vin la Bucureşti. Am vorbit cu soţia, care este la spital şi mi-a spus că Andreea este acum bine. Doamne ajută că e bine!’, ne-a declarat Săndel Bălan.

Citește și: Andreea Antonescu a mers la spital la Andreea Bălan. Ce spune despre starea vedetei și ce cadou i-a dus

Citește și: Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, declarații șocante: 'A avut 10% şanse de supravieţuire'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton