Andreea Bălan, primele declarații despre logodna cu Tiberiu Argint: „Sunt foarte fericită”

 Lupescu Anca
.

Andreea Bălan nu a avut deloc noroc în dragoste. Acum, vedeta pare că și-a găsit liniștea alături de Tiberiu Argint, noul ei iubit, asta după ce a divorțat de George Burcea. Divorțul Andreei Bălan de George Burcea nu a fost lipsit de scandaluri și reproșuri din partea amândurora.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La câteva luni după ce și-au anunțat despărțirea, Andreea Bălan a fost surprinsă în brațele unui bărbat misterios, în Vama Veche. Nu a durat mult până s-a aflat identitatea noului ei iubit. Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de câteva luni și par mai fericiți ca niciodată.

Andreea Bălan s-a logodit?

Artista vrea să-și țină noua relație cât mai departe de ochii presei. Vedeta se concetrează foarte mult asupra carierei sale și în special asupra creșterii celor două fetițe. Mulți se întreabă care este următorul pas în noua relație a Andreei Bălan.

images-1-2images-1-2

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo:„Aveam 18 ani’. Ușa i s-a „deschis’ după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

Într-un interviu pentru o emisiune televizată, cântăreața a fost întrebată despre logodnă. Andreea Bălan a declarat că nu va avea loc prea curând un asemenea eveniment, însă este o femeie împlinită.

„Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite', a declarat Andreea Bălan.

George Burcea, declarații controversate despre relația Andreei Bălan cu noul iubit 

Actorul participă la emisiunea Ferma, în care a făcut mai multe mărturisiri despre relația cu fosta lui soție. El a declarat că nu a anunțat-o pe Andreea Bălan că va participa la emisiune.

Citește și: Alin Oprea, încă un atac din partea fostei soții:„Pierzi familia, prietenii și iubirea adevărată!’

Totodată, fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că Amama copiilor lui nu ar fi vrut să se afle că are o relație cu Tiberiu Argint. 

'Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi?

Citește și: George Burcea îi recunoaște calitățile Vivianei, la Ferma:„Este foarte frumoasă și… călduroasă’

Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo. Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație? După care a zis: Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi. Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți', a declarat Burcea, în cadrul emisiunii Ferma. Orășeni vs. săteni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton