Andreea Bălan este însărcinată cu primul ei copil

 Florentina Liutic
.

Andreea Bălan este însărcinată cu primul ei copil, vedeta in varsta de 31 de ani aflandu-se acum in luna a 4-a de sarcina. 

 

balan1

 

Sunt emoționată și fericită să împart cu voi minunata veste că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi știu deja cât de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat', spune jurata show-ului Te cunosc de undeva!', de la Antena 1.

 

andreea-balan-georgeAndreea Balan si iubitul ei, George Burcea

 

Sarcina nu ii va afecta Andreei viata profesionala, vedeta dorind sa-si onoreze toate obligatiile in urmatoarea perioada. De asemenea, în curând, ea va lansa și un nou videoclip. Mă simt norocoasă, împlinită și motivată să duc mai departe toate proiectele pe care le am în desfășurare, inclusiv show-urile cu trupa live și dansatorii mei talentați, emisiunile TV și aparițiile de promovare ale noului videoclip', mai spune viitoarea mămică.

 

Andreea Balan si actorul George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui videoclip al artistei. Cei doi traiesc de ceva timp o poveste de dragoste, incercand insa sa-si tina relatia departe de ochii lumii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton