Andreea Bălan este însărcinată cu al doilea copil. Când va naște artista

 Stamen Diana
.

Bucurie mare în familia cântăreței. Andreea Bălan este însărcinată cu al doilea copil, iar emoțiile sunt puternice și de această dată. Vedeta și-a dorit dintotdeauna copii. Andreea Bălan va naște în luna martie a anului viitor.

Pe lângă proiectul muzical 'Pe drum' pe care artista l-a lansat recent, Andreea Bălan ne-a mai surprins cu ceva frumos: cea de-a doua sarcină. George Burcea va deveni tată pentru a doua oară în primăvara anului viitor.

Pe 9 octombrie, micuța Ella a împlinit doi ani de când a venit pe lume. Părinții ei i-au pregătit o petrecere pentru ea și un tort ca în povești.

Andreea Bălan este însărcinată în cinci luni

Timp de cinci luni, Andreea Bălan și-a ținut sarcina ascunsă. Cântăreața a știut mereu ceea ce vrea de la viață și cum vrea să arate familia ei.

'Acum patru ani, mi-am făcut o listă și am scris pe ea, printre altele, că vreau ca în următorii doi ani să întâlnesc un bărbat cu care să am doi copii, să fie iubitor, fidel, înalt (râde), și după doi ani, recitind lista, deja aveam soțul și un copil. Atunci am refăcut-o și am scris că vreau încă un copil în următorii doi ani. Și uite că se îndeplinește. Sunt însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie.', a declarat Andreea Bălan pentru Unica.

Viitoarea mămică s-a gândit deja prin ce metodă va naște și a ales cezariana. Andreea Bălan nu a dezvăluit încă sexul bebelușului.

Citește și: Andreea Bălan, prima oară pe scenă alături de fiica ei. Fanii vedetei au cunoscut-o pe Ella

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton