Andreea Bălan, de urgență la spital cu fetița cea mică. Care e acum starea de sănătate a micuței Clara

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital cu fetița ei, mezina familiei. Clara a avut anumite probleme și a cerut ajutorul medicilor. Se pare că împreună au depășit aceste dificultăți, iar acum se simte bine. 

Cântăreața s-a alarmat după ce mama ei a făcut o descoperire. A decis apoi să meargă de urgență la medic.

„Mergem la doctor cu Clăriţa pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Nu era pampersul ud. Pediatra mi-a zis: vino repede la spital. Când un bebeluş nu face pipi 12 ore e nasol pentru că se deshidratează. Eu am fost pe tura de noapte”, a spus Andreea Bălan în vlogul ei.

Se pare că micuța și-a revenit înainte ca pediatrul să o consulte. Cu toate acestea, Andreea Bălan a mers la medic pentru a vedea care e starea de sănătate a micuței Clara. Totul este acum sub control.

https://www.youtube.com/watch?v=TSSIKG16b-4

Andreea Bălan se pregătește de botezul micuței Clara: „Mulți invitați și petrecere mare'

Pe 4 martie, Andreea Bălan a fost la un pas de a-și pierde viața în timp ce dădea naștere celei de-a doua fetițe a ei și a lui George Burcea. Acum, proaspăta mămică a revenit pe scenă și face deja planuri de botez pentru micuța Clara Maria, care va fi creștinată în această toamnă. Iată când va avea loc evenimentul!

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton