„N-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama. Bărbatul din viața mea...”. Andreea Bălan a spus ce condiție trebuie să respecte viitorul ei iubit

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Bălan dezvăluie ce condiție trebuie să respecte viitorul ei iubit. Andreea Bălan este o mămică foarte ocupată. Ea a revenit recent de la concursul America Express, unde a avut o serie de experiențe unice în cadrul show-ului de aventură. Cât timp artista a fost plecată în India, mama Andreei, Valeria Bălan, a fost stăpâna casei și a avut grijă de cele două fetițe, Ella și Clara. Cântăreața este foarte vehementă în privința unei reguli, în ceea ce privește viața sentimentală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan dezvăluie ce condiție trebuie să respecte viitorul ei iubit. Andreea Bălan a trăit o experiență unică în cadrul concursului America Express. Artista a lipsit o bună perioadă de acasă, așa că mama acesteia, Valeria Bălan, a avut grijă de cele două fiice. Andreea Bălan a declarat însă că mama ei este cea care se ocupă mereu de treburile casnice, întrucât vedeta este extrem de solicitată în privința carierei, iar când dispune de puțin timp liber preferă să-l petreacă cu fiicele sale. Artista a spus că un eventual partener de viață trebuie să fie dispus să accepte o anumită condiție, fără de care relația nu ar putea funcționa.

andreea-balan-1andreea-balan-1

Andreea Bălan dezvăluie ce condiție trebuie să respecte viitorul ei iubit

Andeea Bălan beneficiază de un real ajutor din partea mamei sale care o ajută cu toate treburile casnice, de la gătit până la curățenie. Artista este mereu foarte solicitată, fie la concerte, fie la emisiuni, așa că timpul liber îl dedică în exclusivitate fiicelor sale, Ella și Clara. Vedeta a recunoscut că nu s-ar putea descurca fără mama ei și că un eventual partener ar trebui să se împace cu ideea că locuiește alături de aceasta.

Mama are grijă de trei fete și e o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine! Petrecerea mamelor! E extraordinar că sunt cu mama, e foarte bine, fetele o iubesc foarte mult și fără ea nu aș putea să fiu aici sau să plec la concerte, să fac activitatea pe care o am, să fac bani ca să cresc copiii.

Masculul din viața mea trebuie să mă iubească. Să ne iubim și să fie o chimie extraordinară. Pentru poze avem fotograf și există altă chimie acolo.„, a declarat Andreea Bălan pentru CanCan.

Andreea Bălan despre America Express: „Au fost 70 de influenceri din toată lumea”

Andreea Bălan a participat la America Express, alături de alte vedete. Artista este foarte entuziasmată să vadă prin ce peripeții au trecut și colegii ei și să-și reamintească aventura pe care a trăit-o în cadrul competiției.

Abia așteptăm toți și noi să vedem ce prostii am făcut, atât noi cât și ceilalți. Și să ne reamintim greutățile prin care am trecut, că am uitat de când am filmat. Dar de data asta am plecat puțin, cinci zile, pentru un retreat de yoga. Am fost puțin, au fost 70 de influenceri din toată lumea, din România eu și Loredana.„, a menționat Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton