Andreea Bălan continuă să surprindă, de la despărțirea de George Burcea! A apărut goală alături de un bărbat misterios, în videoclipul piesei "Basme"

 Lupescu Anca
.

Andreea Bălan se concentrează pe fetițele ei și pe cariera muzicală, motiv pentru care cântăreața a scos o nouă melodie cu un videoclip incitant. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a lansat astăzi teaser-ul melodiei Am crezut în basme', despre care a afirmat recent că o piesă de suflet despre mine, despre iubire si despre basme ?'

Videoclipul s-a filmat în urmă cu aproape o săptămâni, iar tematica este una extrem de specială.

 În unele cadre, artista de 35 de ani apare îmbrăcată doar într-o pereche de jeanși, iar sânii îi sunt acoperiți de părul lung al unei peruci. În același videoclip apare și un bărbat misterios, iar piesa are un mesaj foarte puternic. 

Lansarea oficială a noului single al Andreei Bălan va avea loc marți, 26 mai.

În nici două luni se împlinește o jumătate de an de când Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit. Artista spune că nu își caută un nou iubit.

Captură-de-ecran-din-2020.05.22-la-15.47.17Captură-de-ecran-din-2020.05.22-la-15.47.17

Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani‘, a precizat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton