Andreea Bălan, după ce a fost amenințată de George Burcea cu Protecția Animalelor: „Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Bălan a avut o primă reacție după ce a fost amenințată de George Burcea cu Protecția Animalelor. Actorul a acuzat-o pe cântăreață de neglijarea animalului de companie. Este vorba despre un câine pe care cei doi îl au de când erau împreună. Jurata de la Te cunosc de undeva a susținut însă că patrupedul e bolnav și nu maltratat și că necesită tratament zilnic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a reacționat public după ce a fost amenințată de George Burcea cu Protecția Animalelor. Iubitul Vivianei Sposub a acuzat-o pe blondină de rele tratamente aplicate câinelui lor, un labrador pe care l-au numit Jack. Cântăreața a avut și ea dreptul la replică și a susținut că patrupedul nu e maltratat, ci bolnav.

andreea-balan-amenintata-5andreea-balan-amenintata-5

O nouă situație delicată între Andreea Bălan și George Burcea. În urmă cu scurt timp, actorul a acuzat-o pe artistă de de rele tratamente aplicate câinelui lor, Jack. Artistul a postat chiar și câteva imagini cu un putermic impact emoțional, în care cățelul apare cu răni grave, în diferite zone.

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură:„Mi-am scos firele'  

Citește și: George Burcea s-a pozat cu Viviana Sposub și cu fiicele lui, după divorțul de Andreea Bălan:„De 1 an și 8 luni le-am arătat fetelor o singură iubită'

Citește și: Cine l-a însoțit pe Alexandru Ciucu la tribunal, pentru procesul de custodie.Alina Sorescu a lipsit

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență la spital, pe perfuzii:„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează'

Andreea Bălan, după ce a fost amenințată de George Burcea cu Protecția Animalelor

Iubitul Vivianei Sposub a susținut că blondina nu ar fi vrut să i-l înapoieze o lungă perioadă de timp și a amenințat-o că o reclamă la Protecția Animalelor, după ce ar fi văzut că labradorul ar avea probleme de sănătate și nu i s-ar fi oferit ajutor.

„Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat. Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către proprietara și mama acestuia'.

Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu. Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz', a scris George Burcea în mediul online.

Ce acuzații îi aduce actorul mamei copiilor lui

George Burcea a susținut că ar fi amenințat-o pe Andreea Bălan că o reclamă la Protecția Animalelor și că doar astfel ar fi putut lua animalul de companie. De asemenea, el a precizat că labradorul numit Jack e bine acum și că ar fi stat o săptămână la medic.

„Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stăpânei, că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arata un Labrador de persoana publică.

Așa arată un Labrador de 7 ani (e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă. Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an – cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi vă merge la o curte mare și plina de copii', a continuat el.

Cum a reacționat Andreea Bălan, după afirmații artistului

În urma afirmațiilor făcute de George Burcea, internauții s-au împărțit în două tabere. Unii sunt de partea Andreei Bălan, iar alții de partea actorului. Astfel, pe conturile ei de socializare au început să curgă diferite comentarii legate de acuzațiile pe care i le aduce artistul. Jurata de la Te cunosc de undeva a reacționat public pe Instagram, susținând că patrupedul nu e, de fapt, maltratat, ci bolnav.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (n.r. George Burcea) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel', a scris Andreea Bălan pe contul de Instagram.

De asemenea, atunci când un internaut a acuzat-o pe Andreea Bălan că l-ar fi maltratat pe câinele Jack, ea a susținut că a avut, de fapt, mare grijă de el.

„Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (n.r. lui George Burcea), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii', a adăugat artista.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton