Andreea Bălan a vrut să se retragă de la America Express 2023: "Mi-a fost foarte greu. La televizor nu se vede..."

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Bălan a vrut să se retragă de la America Express 2023. Competiția America Express și-a desemnat finaliștii, este vorba Cătălin Bordea și Nelu Cortea alături de echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan, iar duminica publicul va afla cine a luat premiul cel mare de 30.000 de euro. Andreea Bălan a spus care a fost cel mai dificil moment, în care a vrut să se întoarcă acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a vrut să se retragă de la America Express 2023. Finala show-ului America Express – Drumul Aurului va avea loc duminica 26 martie, la Antena 1. Premiul de 30.000 de euro va fi disputat între echipa lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea și cea a Andreei Bălan și Andreei Antonescu. Provocările nu au fost deloc ușoare pentru concurenți, iar unele momente le-au testat limitele la maxim, fapt recunoscut și de Andreea Bălan într-un interviu recent. Cântăreața a povestit programul draconic pe care trebuiau să-l respecte concurenții și a dezvăluit care a fost momentul în care și-a dorit să plece acasă.

whatsapp-image-2023-02-03-at-06.58.53-1whatsapp-image-2023-02-03-at-06.58.53-1

Andreea Bălan a vrut să se retragă de la America Express 2023

Andreea Bălan s-a dovedit a fi una dintre cele mai ambițioase concurente de la America Express 2023, dovadă că ea și colega ei, Andreea Antonescu, au ajuns în marea finală America Express 2023, ce va fi difuzată duminică.

„Abia acum, pe TV, observ și eu că nu se văd multe greutăți. Nu se vede cât stăm la autostop și cât căutăm cazare, se vede doar cum intrăm direct în mașină.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, sărutate de polițiști la America Express: „M-a pupat direct…”

Citește și:America Express 2023 – Drumul Aurului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după ce s-a îmbăiat în nămol: „Una dintre cele mai rușinoase experiențe’

Noi filmam de dimineață, de la 7:00, până seara la 24:00, dar cel mai greu a fost dorul de casă, dorul de fetițele noastre. Eu am copii mici și mi-a fost foarte greu să le las și să plec atât de departe de ele. Mama mea a rămas să aibă grijă de ele, era stresată, și eu la fel eram, că nu știam ce se întâmplă acasă. În etapa a cincea am vrut să plec, să mă întorc acasă. Ne-am băgat intenționat la o cursă pentru ultima șansă, dar apoi m-am răzgândit. Am văzut cu cine sunt la cursă și am zis că nu vreau să îi las să câștige”, a declarat Andreea, pentru Click!.

Lecțiile de viață învățate de Andreea Bălan la America Express 2023

Andreea Bălan a rămas cu câteva lecții importante de viață după show-ul America Express 2023. Artista a fost teribil de impresionată de bunăvoința localnicilor care au primit-o în casele lor modeste, chiar dacă nu o cunoșteau.

Ce te învață această emisiune este să fii umil, recunoscător pentru ceea ce ai acasă și să te conectezi altfel cu oamenii. Emisiunea asta te duce în cele mai sărace locuri și tu dormi în casele acelor oameni care nu au posibilități. Când vezi că ei îți deschid ușa, că te primesc și îți dau din puținul lor, tu automat îți dai seama că ce ai realizat până acum acasă este extraordinar. În momentul în care m-am întors, stăteam în casă și nu îmi venea să cred că e casa mea. M-am schimbat foarte mult după această experiență. M-a ajutat foarte mult la dezvoltarea mea emoțională, m-a ajutat să fiu mult mai umilă și mai fericită cu ceea ce am”, a mai spus ea.

Marea Finală America Express 2023 se apropie de final, iar finaliștii emisiunii au fost deja anunțati. Miercuri seara, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit concursul. Echipele finaliste la America Express 2023 sunt formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

FOTO: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton