Andreea Bălan a plecat în India pentru a se întâlni cu un guru renumit: ”Sunt fericită că am venit până aici să-l cunosc. Simți cum se schimbă ceva în tine...”

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bălan a plecat în India pentru a se întâlni cu un guru renumit. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că după divoțul de George Burcea, frumoasa artistă a început o nouă viață. S-a schimbat radical și continuă să o facă, iar asta nu o spunem noi. Chiar ea a dezvăluit de nenumărate ori că a început un proces pentru a se cunoaște cu adevărat. Ba mai mult, chiar a plecat în India pentru a face cunoștință cu un guru celebru, unde desfășoară activități educaționale și spirituale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan este cu adevărat o femeie împlinită! Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, iar atunci când vine vorba de viața privată, are acasă două fetițe adorabile. Ella și Clara sunt totul pentru frumoasa artistă, astfel că își dedică tot timpul lor. Totuși, în ceea ce ține de domeniul amoros, nu totul este roz, dat fiind că a dezvăluit că este singură momentan și așteaptă bărbatul potrivit.

snapinsta.app_1080_323900491_2591242334378615_1396444503623603064_nsnapinsta.app_1080_323900491_2591242334378615_1396444503623603064_n

Deși nu și-a găsit încă sufletul pereche și bărbatul care să-i fie alături mereu, Andreea Bălan este extrem de fericită. Are tot ceea ce își dorește și este recunoscătoare pentru tot. Ba mai mult, pentru a se bucura de fiecare lucru mic și a învăța să se iubească mult mai mult a început și o schimbare, despre care a tot vorbit în mediul online.

Citește și: Andreea Bălan a fugit de acasă la 18 ani:'Nu îmi mai plăcea cum se ocupa tata de mine. Am vrut să îmi iau cariera în mâini'

Citește și: Cum a schimbat-o divorțul pe Andreea Bălan:'Nu mai strâng nimic, nici banii. Acum îi cheltui'

Citește și: Saveta Bogdan vrea să adopte un copil, la 77 de ani:„Îl cresc eu'

Citește și: Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor 2023.Este căsătorită și a participat la Asia Express

Andreea Bălan a plecat în India pentru a se întâlni cu un guru renumit

Meditația, concentrarea, recunoștința, cât și dorința sunt punctele cheie pe care Andreea Bălan le respectă încă de când a început acest proces de schimbare și cunoaștere a sinelui. Ei bine, pentru a învăța mai multe despre aceste lucruri, frumoasa artistă a decis că este momentul de o vacanță în India. Nu, nu o vizită oarecare, ci chiar o întâlnire cu unul dintre cei mai renumiți guru, Sadhguru.

„Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște si simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny).Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc. Să fac un selfie. Să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii.', a spus vedeta pe Instagram.

Cine este Sadhguru și de ce este renumit

Andreea Bălan are o comunitate destul de mare în mediul online, fiind destul de activă zilnic. Frumoasa artistă nu a putut să nu mă împărtșească cu ei aceste momente din viața sa, astfel că a postat o serie de fotografii, dar și o descriere pe măsură. În timp ce mulți se bucurau pentru ea că a ajuns în acest punct, alții se întrebau cine este Sadhguru și de ce este renumit.

Ei bine, Jagadish Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru, este un indian de 65 de ani care predă yoga zeci de ani. Acesta a creat Fundația Isha din Coimbatore, India, unde a fost și Andreea Bălan. Aici, se pot desfășura activități educaționale și spirituale, unde oamenii se regăsesc și își pun cu mare atenție dorințele. Renumitul guru a scris de-a lungul vieții mai multe cărți, ce au ajuns să fie vândute peste tot în lume și au inspirat milioane de oameni.

Cum a schimbat divorțul de George Burcea pe Andreea Bălan

Viața Andreei Bălan a luat o altă întorsătură după divorțul de George Burcea. Și-a pus pe primul loc cele două fiice și pe al doilea cariera, astfel că nu a mai făcut compromisuri decât pentru fetițele ei adorabile. Ba mai mult, a renunțat la a mai vinde lucrurile și a ales să le doneze. De asemenea, nu mai strânge nici bani pentru lucruri materiale, ci doar pentru 'a cultiva' amintiri alături de micuțele ei.

Nu am nevoie să fac un shop my closet (n.r cumpără din dulapul meu). Prefer să dau hainele pe care nu le mai port. Le dau cadou. Energetic vorbind trebuie să dai ca să primești. Cu orice este valabil în viață. Trebuie să faci loc în dulap ca să îți vină hainele și mai frumoase. Să faci loc în viață, să vină persoanele potrivite. Deci este valabil și cu dulapul.

Nu mai strâng nimic. Decât banii îi strâng. Glumesc. Nu mai strâng lucrurile materiale. Nici banii nu îi mai strâng. Am strâns destul. Acum îi cheltui pe vacanțe. Pe tot felul de lucruri care să mă facă fericită.’, a mărturisit Andreea Bălan pentru Ego.ro 

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton