Andreea Antonescu vrea să divorțeze cât mai repede de Traian Spak. Și-a chemat soțul în țară

 Pirvu Cristina
.

Andreea Antonescu vrea să divorțeze cât mai repede de Traian Spak, motiv pentru care și-a chemat soțul cât mai repede în România. Vor să meargă împreună la notar pentru a semna actele. Cântăreața trăiește în prezent o poveste de iubire cu Ștefan Manolache, reporter la Antena 1. 

De câteva luni de zile, mai exact de la începutul acestuia an, Andreea Antonescu a revenit în România. Nu se știa atunci, dar în exclusivitate pentru VIVA! a dezvăluit că divorțează de soțul său. Declara că nu s-a adaptat în America, că duce dorul muzicii și că e pregătită pentru un nou început aici, în țara natală.

Andreea și Traian s-au despărțit în termin amiabili, încă sunt prieteni și au o relație frumoasă, mai ales că sunt părinții unei fetițe frumoase, Sienna, care acum locuiește în România. Iată că artista vrea să divorțeze cât mai repede. L-a chemat în România pe Traian Spak pentru a merge la notar.

„Am atâtea „jumătăţi', dar cea mai importantă a vieţii mele rămâne Sienna (fiica solistei, de 8 ani – n.r.). „Jumătatea' din America este bine, nu ne-am găsit timp până acum, dar Traian va trebui să se întoarcă în ţară şi să fie aici pentru o perioada de 30 de zile, ca să putem divorţa la notar. Aşa e civilizat.”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click. 

În prezent, chiar dacă nu a divorțat, Andreea Antonescu trăiește o poveste de iubire cu Ștefan Manolache.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetiță mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.', a spus Andreea Antonescu EXCLUSIV pentru VIVA!.

Andreea Antonescu 1Andreea Antonescu 1

Andreea Antonescu, vizită la socri! Cântăreața a făcut primele declarații după ce i-a cunoscut pe părinții noului iubit

Vedeta a călătorit la Iași. Nu a mers singură, ci alături de iubit cu un scop clar. Andreea Antonescu a făcut cunoștință cu părinții iubitului ei. Au ieșit împreună la o masă, au petrecut ore bune unii în compania altora și s-au bucurat de așa clipe unice. Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat și prin oraș, iar cântăreața a făcut declarații.

„Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story.”, scrie Spynews.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton