Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut: „Abia aștept să o duc pe bubulina acasă”. Noi imagini cu fiica artistei

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut. Andreea Antonescu, 40 de ani, a avut parte de o bucurie imensă, când, în urmă cu câteva zile, a adus-o pe lume pe ceaa de-a doua fetiță. Vedeta mai are o fiică, Sienna, în vârstă de 11 ani, care locuiește la Los Angeles alături de bunica ei. Cea de-a doua naștere a fost una destul de ușoară, căci Andreea Antonescu s-a externat din clinică, la puțin timp după ce a născut și este fericită ca va merge cu fetița ei acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut. Andreea Antonescu a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume, recent, o fetiță sănătoasă. Artista mai are o fiică, pe nume Sienna, dintr-o relație anterioară cu fostul iubit, Traian Spak. Andreea Antonescu este foarte secretoasă în privința actualului partener, însă cert este că au devenit părinți și trec printr-o perioadă minunată. Cântăreața a împărtășit fanilor că tocmai s-a externat din clinică, alături de fiica ei, și sunt amândouă gata să meargă acasă, pentru a începe noua lor viață.

whatsapp-image-2022-12-22-at-13.23.11whatsapp-image-2022-12-22-at-13.23.11

Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut

Andreea Antonescu este fericita mamă a două fete. Vedeta a dat naștere, în urmă cu câteva zile, unei fetițe perfect sănătoase. Cântăreața este entuziasmată că familia ei s-a extins cu o „mică prințesă” , iar prima ei fiică, Sienna, are de acum încolo o surioară. Nașterea a decurs fără complicații astfel că, Andreea Antonescu s-a externat la doar câteva zile după ce a adus-o pe lume pe micuță. Vedeta și-a anunțat fanii pe social-media că abia așteaptă să ajungă acasă cu mezina familiei și să petreacă prima noapte în camera decorată special pentru ea.

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…’

Citește și:Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA.Unde va locui artista

Citește și: Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:'Am făcut un an de…'

Citește și: Adela Mărculescu a împlinit 84 de ani. Actrița a suferit enorm după divorțul de al doilea soț:'Nebunia şi vraja Occidentului l-au cuprins'

Acestea sunt ultimele momente pe care le mai petrecem aici în clinică. Suntem foarte bine amândouă. Abia aștept să o îmbrac, abia aștept să o duc pe Bubulina acasă și să văd cum reacționează la vederea camerei și a lucrușoarelor pe care le-am luat în avans pentru ea.”, a declarat Andreea Antonescu.

De ce a ales Andreea Antonescu ca fiica ei să plece în SUA

Andreea Antonescu este foarte mândră de fiica ei, Sienna, care a împlinit anul acesta 11 ani. Vedeta a povestit că micuța locuiește în SUA, alături de bunica ei. Sienna și-a dorit să continune studiile într-o școală de peste ocean, iar mama ei a înțeles-o, deși i-a fost foarte greu să se despartă de ea. Andreea Antonescu a pus viitorul fiicei sale pe primul loc și comunică oricând li se face dor una de cealaltă.

Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu', a declarat Andreea Antonescu, la un post de televiziune, relatează WOWbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton