Andreea Antonescu, pusă la zid de concurenții Ferma: „E cea mai falsă persoană, fără supărare”

 Lupescu Anca
.

Conflictele se întețesc la Ferma. După ce concurenții au început să treacă de probe și să se creeze conexiuni între ei, la fel a fost și cazul antipatiilor, care s-au concretizat între participanții la emisiune. Recent, Andreea Antonescu și George Burcea au avut un schimb de replici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu l-a umilit pe fostul soț al Andreei Bălan, spunând că participarea la Ferma este probabil cel mai înalt nivel al carierei lui.

Actorul nu i-a răspuns pe loc, însă a făcut o postare pe Instagram cu „dedicație' spre Andreea Antonescu, în care a pus o fotografie cu descrierea:

andreea-antonescu-burcea-1024×559andreea-antonescu-burcea-1024×559

Andreea Antonescu, atac la adresa lui George Burcea la Ferma. Motivul divorțului dintre cei doi: ‘S-au despărțit strict pe probleme de droguri’

„Privirea nr 1 – Atunci când vezi în @fermaprotv oameni mici în jurul tãu ?
Vã multumesc pentru toatã sustinerea. Si toate injuriile??? vã ❤️’ a scris George Burcea.

În ediția de aseară, Mihaela Rădulescu i-a pus pe fermieri să răspundă la cele mai delicate întrebări Mihaela Rădulescu a venit cu ideea de a le pune întrebări care să îi pună în dificultate pe fermieri. Cine ți-ai dori să plece acasă?'. Cine este cea mai falsă persoană din Fermă?'. Cine este cea mai leneșă persoană de aici?', au fost doar câteva dintre întrebări.

Citește și: Nu s-a mai putut abține! Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint: ‘Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo

Atunci când George Piștereanu a fost întrebat cine crede el că este cel mai fals concurent de la Ferma, acesta a răspuns fără rețineri. Sincer? Andreea Antonescu. Fără supărare, baby', i-a spus actorul. Fără supărare. Am zis eu ceva?', a răspuns și Andreea.

Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară: ‘Nu așa ar trebui să se comporte un tată

George Burcea, relație cu Viviana Sposub

Mai în glumă, mai în serios, se pare că George Burcea are intenții serioase cu Viviana Sposub, mai ales dacă se ia în considerare răspunsul dat de actor privind o posibilă nuntă cu frumoasa coprezentatoare de la Vorbește Lumea.

Într-o discuție din care umorul nu a lipsit, George Piștereanu l-a întrebat pe George Burcea: „Îți pui pirostriile?’. Răspunsul oferit de actor a fost total neașteptat, dar hotărât: DA. Glumele au mers mai departe la Ferma, Piștereanu precizându-i că ar dori să vină la nuntă alături de Anna Lesko.

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul.Emisiunea s-a filmat în Turcia

George Burcea, despre Viviana Sposub: „E o fată pe care este nevoie să o iubești’

George Burcea a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale, Viviana Sposub, mai ales după sărutul pe care și -au dat la plecarea sa în tabăra Bandiților.

„Noi nu am vorbit nimic. Despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit să fac aici un tămbălău.

Citește și: Clipe cumplite pentru Mirela Vaida. Copiii ei sunt bolnavi, iar vedeta e disperată:„Cel mic e și mai afectat’

O să ajung acasă frumos, o să încerc să-mi rezolv treburile pe care le am și apoi să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu. Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi„, a declarat George Burcea, după sărutul cu Viviana Sposub.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton