Andreea Antonescu, probleme înainte de Crăciun. „Am chemat poliția, se fac investigații”

 Lixandru Livia
.

Andreea Antonescu a rămas fără bagajele pregătite pentru vacanța de Crăciun, după ce hoții i-au furat mașina aflată în fața casei sale din Capitală. Artista a chemat poliția, iar acum așteaptă ca vinovații să fie prinși.

Andreea-Antonescu-1-1-e1571121766521Andreea-Antonescu-1-1-e1571121766521

„Am coborât în parcare, în fața blocului unde stau eu și mi-am găsit mașina spartă', a spus Andreea Antonescu pentru wowbiz. Mașina ei era deja încărcată, Andreea Antonescu pregătindu-se să plece de Crăciun, la munte.

'Mi-au spart mașina și mi-au furat tot… Tot, tot, tot ce pusesem în mașină. Cadourile pentru Sienna, laptop, haine, geamantan, tot ce pregătisem pentru Crăciunul pe care urma să îl petrec la munte. Sunt… cum să spun, nu supărată… turbată de furie. Nu din cauza banilor pe care i-am pierdut, nu asta contează… Dar e vorba de lucruri personale, de surprizele pe care voiam să le fac de Crăciun altora, de situația produsă. Și vorbim de o parcare care e la doi pași de Centrul Capitalei!', a spusAndreea Antonescu, potrivit sursei citate.

După acest incident, Andreea și-a anulat plecarea la munte.  'Am chemat Poliția, se fac investigații, sper să își facă, eficient, treaba. Între timp, mă pun să rezolv situația în care m-au pus hoții, să fac alte bagaje', ne-a mai spus Andreea Antonescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton