Andreea Antonescu, primele declarații despre bărbatul în compania căruia a fost fotografiată la mare, în tandrețuri: "O să mai fim surprinși din când în când împreună"

 Oana Pantazi
.

Recent, Andreea Antonescu a fost surprinsă, la mare, însoțită, iar ipostazele în care au fost fotografiați cei doi lăsau să se înțeleagă că între ei este mai mult decât o simplă relație de prietenie. Iată ce zice vedeta despre noul ei… iubit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Andreea Antonescu are un nou iubit a făcut în scurt timp oculul presei mondene și a explodat în social media, la scurt timp după ce artista și prietena ei și fosta colegă de trupă Andreea Bălan s-au afișat, însoțite, la mare. Dacă jumătatea blondă a trupei Andre și-a asumat relația cu Tiberiu Argint, bruneta a fost mult mai discretă.

„Dragoș îmi este un foarte bun prieten”

Paparazii aflați în Vama Veche pe urmele Andreei Bălan au avut o mare surpriză în momentul în care acesteia i s-a alăturat cealaltă Andree, însoțită la rândul ei de un tânăr ce părea a fi iubitul ei. Este vorba despre Dragoș Bocancea, un fotograf profesionist, mai tânăr decât ea cu patru ani. Recent însă, Andreea a făcut lumină și a spus adevărul despre noua ei relație.

'Cum weekendul  trecut am fost surprinși pe plaja din Vama Veche, am zis să răspund la marea întrebare care a apărut zilele acestea: Dragoș este sau nu actualul iubit al Andreei Antonescu?

Dragoș îmi este un foarte bun prieten cu care, în acest moment, lucrez la un vlog pe care urmează să-l lansez, proiect care vă va dezvălui și o altă latură a mea.

Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele!!! Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună', a declarat Andreea Antonescu pentru cancan.ro.

Citește și: Cum arată Crina Abrudan la șapte ani după ce a renunțat la televiziune. Și-a mărit buzele, are un corp perfect, și a atras toate privirile într-un club de select, din Mamaia!

107248531_2298147117147556_4732213474070142615_n-1107248531_2298147117147556_4732213474070142615_n-1

Dragoste cu năbădăi, despărțire cu scântei

După despărțirea de soțul ei, Traian Spak, andreea antonescu părea să fi găsit dragostea în brațele lui Ștefan Manolache, un fost reporter de la Acces direct pe care l-a cunoscut la un eveniment monden din Capitală.

Relația lor a început rapid și s-a terminat la fel de rapid, în circumstanțe ciudate… Deși erau deja despărțiți, în luna februarie, Andreea Antonescu suna la 112, susținând că este sechestrată într-un apartament de lux din Iași, orașul de baștină al lui Ștefan Manolache…

Citește și: Marcel Pavel a fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Mărturisiri șocante despre momentele infernale din spital: 'Am avut tuse cu sânge'

Poliția a intervenit imediat și s-a deplasat la locul care a fost indicat de artistă. În primă fază, Andreea Antonescu nu a recunoscut că a sunat la numărul de urgență, însă mai apoi a recunoscut că s-a certat cu Ștefan Manolache, iar acesta nu i-ar fi dat voie să iasă din casă.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au fost găsiți la adresa respectivă de oamenii legii, iar vedeta le-a recunoscut că s-a certat cu iubitul ei.

Jumătatea trupei Andre a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel nejustificat la 112. Potrivit unor surse, Andreea Antonescu nu a vrut să recunoască apelul la serviciul de urgență, însă în istoricul apelurilor a fost găsit apelul către 112. Tot aceleași surse susțin că vedeta mirosea a alcool.

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează! Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauză

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton