Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: "Și legată la ochi și merg mai departe..."

 Radulescu Ruxandra
.

Anunțul Andreei Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale. Andreea Antonescu a spus adio fostului ei partener, Victor Vrînceanu, de profesie jurnalist. Mulți au fost surprinși de această situație, având în vedere că Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au un copil împreună. Vedeta a decis să pună punct relației la doar trei luni după venirea pe lume a fiicei lor. Iată cel mai recent anunț al Andreei Antonescu care a pus fanii pe jar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anunțul Andreei Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu. Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu, tatăl celui de-al doilea copil al artistei, nu mai formează un cuplu. Vedeta a dat trista veste, la începutul lunii martie, la doar trei luni de la nașterea fiicei lor. Andreea Antonescu are două fiice, cea mai mare fiind Sienna, din mariajul vedetei cu Traian Spak. Recent, cântăreața a făcut un nou anunț pe rețelele de socializare, mulți dintre urmăritorii ei crezînd că face referire la relația cu Victor Vrînceanu. Iată ce a postat Andreea Antonescu pe social-media!

cum-arata-andreea-antonescu-in-luna-a-5-a-de-sarcina.-artista-i-a-uimit-pe-fanicum-arata-andreea-antonescu-in-luna-a-5-a-de-sarcina.-artista-i-a-uimit-pe-fani

Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale

Andreea Antonescu a postat un nou mesaj pe social-media, după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale. Artista s-a exprimat foarte tranșant, fapt care i-a determinat pe mulți să creadă că afirmațiile vedetei ar fi îndreptate către fostul ei partener, Victor Vrînceanu. Vedeta a decis să pună punct relației, la doar trei luni după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică, demonstrând că este o femeie puternică, capabilă să-și crească singură copii. Andrea Antonescu era însărcinată în perioada în care a participat alături de Andreea Bălan la America Express – Drumul Aurului, astfel că șatena a postat pe Instagram un mesaj, ce face referire la experiența din show-ul de aventură.

Citește și: Andreea Antonescu a ales nașii de botez pentru fiica ei. Ce spune despre nunta cu actualul ei iubit, Victor Vrînceanu: „Traian s-a bucurat pentru mine'

Citește și: Andreea Antonescu a fost înțepată de un vierme la America Express 2023. A avut nevoie de medic: „Mi-a paralizat mâna instant

Citește și: Ileana Ciuculete ar fi împlinit 70 de ani. Fiul artistei face dezvăluiri emoționante: „Mi-e dor de ea ca om, ca mamă, ca artist’

Citește și: Anda Adam face acuzații la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată: „Cu Eveline lângă mine, m-a înjurat. Mi-am bagat banii acolo ca să o vândă el mai scump

„Și legată la ochi și merg mai departe cu încredere-n mine, pentru că știu că reușesc orice atunci când îmi propun!', a spus artista.

Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!', a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Andreea Antonescu: „Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei!”

Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au decis să se despartă la doar trei luni de la când au devenit părinții unei fiice minunate. Vedeta a dat vestea pe social-media și a menționat că ruptura s-a produs din cauza nepotrivirii de caracter. Andreea Antonescu a dat de înțeles că relația cu fostul partener de viață este una armonioasă și fac tot ce le stă în putință pentru a-și crește fiica într-un mediu cât mai benefic.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!’, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

FOTO: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton