Andreea Antonescu a mers la spital la Andreea Bălan. Ce spune despre starea vedetei și ce cadou i-a dus

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar starea ei de sănătate a îngrijorat pe toată lumea. Andreea Antonescu a mers la spital pentru a vedea ce se întâmplă cu prietena ei, dar și cu fetița acesteia.

Andreea Antonescu a oferit câteva declarații după ce a părăsit spitalul în care se află internată prietena ei. Andreea Bălan nu a putut fi vizitată de fosta ei colegă de trupă, pentru că proaspăta mămică se află încă la Terapie Intesivă. Chiar dacă nu a reușit să o vadă, Andreea Antonescu i-a lăsat un bilețel și își dorește ca nașa fetiței sale să își revină cât mai repede.

Pe mine m-a interesat să știu că fetele sunt bine, că Andreea este bine, în primul rând. (…). Nu am pus astfel de întrebări. Nu am reușit să o văd, din păcate, e încă la Terapie Intensivă, iar când am fost eu acolo mi s-a spus că dormea. (…). I-am lăsat acolo un bilețel, i-am spus și lui George să îi spună că îi transmit multă sănătate și nu doar eu, ci și familia mea. Restul sunt detalii. Important e că bine acum.', a declarat Andreea Antonescu la ieșirea din clinica privată unde a născut ieri jurata emisiunii Te cunosc de undeva!', potrivit Antena 3.

Fosta colegă de trupă a Andreei Bălan i-a adus micuței Clara un unicorn roz, iar proaspetei mămici, un buchet de trandafiri roșii. De ce unicorn? Pentru că e preferatul fetiței mele. Și știu că și Andreei (…). Îți spun că este foarte frumoasă și are mult păr. Nu am stat să o analizez, dar mi s-a părut că seamănă cu George, dar nu vă bazați pe mine. Nu am vrut să cred', a mai declarat Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

Citește și: Detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator: 'Este în continuare monitorizată'

FOTO: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton