Andreea Antonescu a fost victima bullyingului la 15 ani, când era în trupa Andre: "A fost primul meu șoc. Mă duceam acasă plângând"

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Antonescu a fost victima bullyingului la 15 ani, când era în trupa Andre. Andreea Antonescu a devenit cunoscută pe vremea când era doar o adolescentă și făcea furori pe scenele din România, în trupa Andre, alături de colega ei, Andreea Bălan. Andreea Antonescu a dezvăluit recent că a suferit foarte mult la vârsta de 15 ani, când afla lucrurile neadevărate care se scriau despre ea de la colegii de școală, care o ironizau. Adolescentă fiind, Andreea Antonescu a suferit un adevărat șoc și pleca acasă plângând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a fost victima bullyingului la 15 ani, când era în trupa Andre. Andreea Antonescu a făcut parte din cea mai populară trupă de fete din anii 2000, alături de colega ei Andreea Bălan. Antonescu avea doar 15 ani când a intrat în formația Andre, însă popularitatea neașteptată de care s-a bucurat a afectat-o foarte mult. Andreea Antonescu a dezvăluit că devenise ținta ironiilor din partea colegilor, din cauza lucrurilor neadevărate care se scriau despre ea. Vedeta a suferit un adevărat șoc și nu înțelegea motivul pentru care ceilalți copii erau atât de răi cu ea.

andreea-antonescu-curajoasa-si-implinita-fericirea-e-undeva-in-noi-trebuie-doar-sa-o-gasim-790×460-1andreea-antonescu-curajoasa-si-implinita-fericirea-e-undeva-in-noi-trebuie-doar-sa-o-gasim-790×460-1

Andreea Antonescu a fost victima bullying-ului la 15 ani, când era în trupa Andre

Andreea Antonescu și-a deschis sufletul la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit despre un subiect foarte delicat. Cântăreața a relatat cum la 15 ani a intrat în trupa Andre și devenise ținta ironiilor din partea colegilor de școală. Vedeta a mărturisit că de multe ori pleca acasă plângând, șocată de afirmațiile ce se făceau la adresa ei.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, sărutate de polițiști la America Express: „M-a pupat direct…'

Citește și:Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…'

Citește și: Andreea Bălan și Keo s-au despărțit din cauza infidelității: „El a căutat în altă parte'

Eu am învățat de când aveam 15 – 16 ani, ăsta a fost primul meu șoc provocat de presă. Mergeam la liceu, eram în trupa Andre și veneau copiii cu ziare, mi le aruncau în față și râdeau de mine că „Ți-ai pus silicoane!” eu nici nu știam ce sunt acelea silicoane, nu erau atât de în trend cum sunt astăzi, sau îmi spuneau că am făcut întreruperi de sarcină, eu având 15 ani. Pe mine m-a impactat foarte mult perioada aia pentru că știam că sunt lucruri complet neadevărate și mă duceam la tata plângând, și îl întrebam: „Tată, de ce se scriu lucrurile astea?”, iar el încerca să-mi explice că publicitatea negativă sau publicitatea pozitivă tot publicitate se numește, iar eu nu înțelegeam la vremea aceea„, a declarat Andreea Anntonescu, în podcastul lui Radu Țibulcă.

În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu Victor Vrânceanu

La începutul lunii martie, Andreea Antonescu a anunțat că s-a despărțit de Victor Vrînceanu, la doar trei luni de la nașterea fiicei sale. Andreea Antonescu a spus în ce relații a rămas cu fostul partener de viață, dar și motivul care a dus la despărțire.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, sună clișeisc, dar chiar așa este.

Noi avem în continuare o relație, tinem legătura prin prisma fetiței, dar cam atât. Asta nu îmnseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Am considerat că suntem mai bine separati. „, a spus Andreea Antonescu in podcastul Vin de-o poveste.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton