Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care nu a divorțat încă! "Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri"

 Oana Pantazi
.

Aflată la Ferma, Andreea Antonescu este acum în plină competiție, însă pe plan personal lucrurile trenează. Artista încă nu a definitivat divorțul de soțul ei, Traian Spak… Iată care sunt motivele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a intrat în forță la Ferma, dovedindu-se o concurentă redutabilă. Viața nu este însă ușoară deloc pentru artistă, lipsa confortului și a mâncării reprezentând o problemă, deoarece în scurt timp a slăbit vizibil.

Mai mult, pentru artistă a fost o provocare și faptul că printre competitorii ei se află George Burcea, fostul soț al colegei sale de trupă, drept urmare între cei doi au avut loc deja nenumărate discuții care s-au lăsat cu scântei.

Citește și: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete: „Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…”/ EXCLUSIV

„Bineînțeles că divorțăm!”

Pe de altă parte însă, artista mărturisește că, în ceea ce privește viața personală, lucrurile trenează din anumite puncte de vedere. Deși are o proiecte profesionale și își împarte timpul între fiica ei, Sienna, muzică, artista încă nu este „liberă de contract”, deoarece divorțul de soțul ei încă nu s-a definitivat. Chiar dacă susține că ea și soțul ei au rămas prieteni, Andreea Antonescu nu se gândește la împăcare.

„Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu. Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorţ care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru Click.

Andreea-Antonescu-si-Traian-Spak-3Andreea-Antonescu-si-Traian-Spak-3

Andreea Antonescu iubește din nou?

După relația tumultuoasă cu Ștefan Manolache, care a ținut multă vreme prima pagină, în această vară s-a speculat că artista s-ar iubi cu Dragoș Borcănea, după ce au fost surprinși împreună la mare – unde se afla și colega ei de trupă Andreea Bălan, aflată la început de relație cu Tiberiu Argint – în ipostaze tandre.

Ulterior, Andreea Antonescu a negat relația, susținând că pe ea și pe Dragoș îi leagă, de fapt, o frumoasă prietenie. Întrebată dacă iubește din nou, artista nu a negat, însă a fost extrem de evazivă.

„Normal că iubesc, sunt o persoană care oferă foarte multă iubire, de ce nu? Iubesc tot ce mă înconjoară. Voi fi foarte sinceră: de-a lungul timpului am fost în situaţii în care mi-am dat seama că nu apreciez momentul pe care îl am şi atunci am zis că de fiecare dată când voi avea ocazia şi voi considera că e o clipă frumoasă, o să o trăiesc la intensitate şi la maximum”, a mai declarat Andreea pentru sursa citată.

Citește și: Carla Bruni, poveste de amor demnă de un film. S-a iubit și cu tatăl, și cu fiul…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton