Andrea Bocelli a fost infectat cu COVID-19: "O tragedie!". Decizia pe care a luat-o tenorul italian după ce a câștigat lupta cu noul coronavirus

 Dumba Gabriela
.

Tenorul italian Andrea Bocelli, 61 de ani, a dezvăluit că, pe 10 martie, a fost diagnosticat, împreună cu toată familia lui, cu infecția COVID-19, informează Corriere della Sera. Vindecat, Bocelli a luat o decizie mai mult decât onorabilă!

Russia Opera Stars ConcertRussia Opera Stars Concert

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Experiența mea cu coronavirus? O tragedie', a spus, ironic, Andrea Bocelli, care a adăugat: „În familie, am fost cu toții infectați. Am avut febră, deși mică, am strănutat și am tușit'.

Din fericire, tenorul și familia lui au câștigat lupta cu COVID-19, iar acum donează plasmă pentru vindecarea pacienților care încă luptă cu noul coronavirus.

Astfel, Andrea Bocelli a fost suprins, marți dimineață, la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello din Pisa unde a mers pentru a dona plasmă. Tenorul a fost însoțit de soția sa, Veronica, și de doi dintre copiii lor, care au donat și ei plasmă.

Pe 12 aprilie, cu ocazia Paștelui Catolic, Andrea Bocelli a ținut un scurt concert în fața Catedralei din Milano, într-o piață complet goală. Evenimentul a fost intitulat „Muzică pentru Speranță' și s-a bucurat de un succes uriaș pe YouTube, acolo unde a fost urmărit de peste 2,8 milioane de spectatori.



Citește și:

Lumea e mai săracă fără ei: vedetele care au murit din cauza noului coronavirus. Printe celebrități se află și doi români…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton