Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, jigniri și amenințări reciproce: "Lasă că ne întâlnim noi!"

 Oana Pantazi
.

Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei sunt protagonistele celui mai recent scandal în showbiz… Cele două foste concurente s-au jignit folosind cuvinte greu de reprodus și s-au amenințat reciproc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei au fost două concurente foarte iubite de public, însă relația dintre ele a fost departe de a fi una amiabilă. Unul dintre motivele discordiei a fost Dani Mocanu, în scurt timp cele două ajungând la cuțite.

Andra Volos a fost deranjată de faptul că Ella s-a întâlnit cu artistul, deși chiar el a mărturisit că a fost o întâmplare. Pe vremea când Andra se afla în Italia, ea și Dani Mocanu, care se împăcaseră recent, s-au certat din cauza Ellei, după ce o fotografie cu aceasta și cu Dani Mocanu s-a viralizat în mediul online… Drept urmare, conflictul a fost iminent, cele două atacându-se reciproc pe conturile de socializare. Tocmai când scandalul părea să fi fost dat uitării, iată că s-a reaprins scânteia și cele două au ajuns iar la cuțite!

Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, conflict dur

Cele două foste concurente au interacționat la telefon, iar scandalul a izbucnit imediat, Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei aruncându-și cuvinte greu de reprodus și provocându-se reciproc. Cum era și de așteptat, înregistrarea s-a viralizat în mediul online în scurt timp, iar ]n discuția dintre cele două a apărut și numele lui lui Iancu Sterp.

118214404_3379200125494356_6547250455243949186_o118214404_3379200125494356_6547250455243949186_o

Andra Volos: „Lasă că ne întâlnim noi, Iancu de aia mi-a dat block. Mi-e milă că fugi tu!”.

Ella: „Haide, vino, hai să ne întâlnim. Tu ești nesim***ă rău și vai și amar de…„, și-au aruncat una alteia cele două foste concurente de la Puterea Dragostei.

Andra Volos: „Nu vreau să-i dau valoare. Este o frustrată”

După scandalul de ieri-seară dintre ea și Ella, fosta iubită a lui Dani Mocanu a povestit de la ce s-au aprins spiritele, menționând că a fost provocată de către rivala ei din competiție.

'A venit momentul să vorbesc și să nu mai tac. De fiecare dată am zis că vreau să evit subiectul : Ella Pocăita. Doamna Pocăită este foarte frustrată și își dorește să vorbesc despre ea. Cred că acum este foarte entuziasmată că îi pronunț numele. Mă abțin cu toată puterea să nu ajung la extreme și să nu ajung unde  nu trebuie. Să nu mai iau haterii în seamă…

Nu vreau să-i dau valoare. Este o frustrată și o terminată. Eu sunt în stare să vorbesc eu, nu să pun pe altele să o o atace pe Andra. Eu dacă am ceva de spus, îi spun în față. De trei, patru luni o caut, nu a fost în stare să vină să ne vedem. De fiecare dată când am încercat să dau de ea…Vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat aseară', a povestit Andra Volos.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Motivul scandalului dintre Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei

Nu este prima oară când Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei intră în conflict, însă de data asta scandalul pare să ia amploare. Deși totul pare să fi început de la o glumă, conversația dintre ele a degenerat în scurt timp într-un scandal de proporții, presărat cu acuzații dure și cuvinte jignitoare de ambele părți.

'M-am întâlnit cu Bianca și cu Berna și cu alte șase fete. Am fost la restaurant, iar la un moment dat ne-am plictisit și am jucat adevăr și provocare. Dumnezeu e martor. Eu am provocat-o pe Bianca s-o sune pe Ella și să o înjure. Nu cu numărul ei, de pe numărul altei fete, care era cu noi. Bianca i-a zis că Ella nu o să aibă niciodată șansă la Livian. Ella a început s-o înjure pe Bianca și am luat eu telefonul. Eu i-am spus că se bagă în relații…Când era Iancu cu Denisa și ea se băga între cei doi…Am să vin și cu dovezi.

Am înjurat-o, iar ea s-a dat victimă. A înregistrat și a postat. Nu a fost în stare să țină pentru ea. Ea e cea mai cuminte fată, care se bagă în toate relațiile. Pe ea o interesează bărbații cu femei frumoase, bărbații cu care ea face colaborări.

Pot să confirme și Bianca, și Berna, și alte persoane care erau acolo. În conversația de ieri îmi spunea că eu îl sunam pe Iancu. Eu cu Iancu nu am mai vorbit, i-am șters numărul. Ea a fost foarte frustrată că Iancu, că Jador nu-și asumă o relație cu ea.

Fată dragă, dacă e să ne vedem, și cu siguranță o să ne vedem, o să-ți spun asta în față, ești o frustrată. Abia aștept să vii cu dovezi', a povestit Andra Volos despre conflictul cu Ella.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton