Andra Volos, întâlnire neașteptată cu Bogdan Mocanu, după 3 ani de la despărțire. Cum a reacționat fostul ei iubit: "Nici măcar să salute..."

 Oana Pantazi
.

Au trecut trei ani de când Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit, însă între cei doi foști iubiți par să fi rămas încă multe resentimente. Drept urmare, fostul ei iubit a avut o reacție care a descumpănit-o atunci când s-au întâlnit, absolut întâmplător, într-un restaurant din Capitală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos și Bogdan Mocanu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, la Puterea Dragostei. Relația lor a continuat și după competiție, s-au mutat împreună, însă, la un moment dat, au decis să-și spună „adio’. Se pare că din dragostea pe care o simțeau mai demult unul pentru celălalt nu a mai rămas nimic. Asta nu înainte însă de a se fi certat și împăcat de mai multe ori… Recent, cei doi s-au întâlnit din nou, absolut întîmplător pentru prima oară de la despărțirea de acum trei ani, însă revederea a avut un gust amar.

a1-15a1-15

Andra Volos, întâlnire neașteptată cu Bodgan Mocanu

Chiar dacă relația dintre ei nu s-a încheiat sub cele mai bune auspicii, Andra Volos nu s-a așteptat ca fostul ei iubit, Bogdan Mocanu, să o trateze cu o asemenea răceală, la aproape trei ani de când nu mai formează un cuplu. Cei doi au dat, practic, nas în nas, absolut întâmplător, într-un restaurant bucureștean, iar reacția fostului iubit a descumpănit-o pe Andra Volos.

Citește și: Andra Volos a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu! Ce nu a mai funcționat între foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Citește și: Primele imagini cu Anna Lesko și noul său iubit. Cei doi se află acum în vacanță, în Turcia

Citește și: Tudor Sișu, reacție dură după noul derapaj al lui George Buhnici, la adresa băieților de cartier: „Trebuie să luăm și noi atitudine”

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme / EXCLUSIV

Citește și: Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație: „Am cerut-o într-un mod foarte inedit

„Nu cred că e genul să… că uite, cu un alt fost de-al meu cu care am stat 5 ani, dacă e să ne vedem pe stradă vorbim, ne salutăm… Ori mai e ceva neconsumat acolo, ori caracterul lui e așa și nu vreau să… Eu nu sunt genul să port ură sau să port pică, dacă pot pe cineva să ajut…

Intrasem într-un restaurant acum o lună, eram la «Templul Soarelui», la Melisa, prietena mea, și era și el acolo, după 3 ani… nu l-am văzut la față 2 ani și ceva, nu știu cât a trecut de când nu l-am mai văzut și l-am văzut acolo acum o lună, era cu Nikolas Sax, cu prietenii și când am ajuns la masă… Bine, inițial m-am pus la masa de lângă, logic, că nu m-am pus la masa lui. Și s-a ridicat și a plecat pe loc, adică nu… nici măcar să salute, sau nici măcar Nikolas Sax care e prietenul nostru comun și ne salutam… S-au luat toți și au plecat răbufniți așa, sau el a fost răbufnit nu știu de ce…

Cică am încercat eu probabil în capul lui să mă duc eu la restaurant. Unu la mână, este restaurantul prietenei mele foarte bune și el a cunoscut-o prin mine, nu e ca și când m-am dus acolo ca să-l văd pe el, nici n-am știut că o să fie el acolo', a dezvăluit Andra Volos pentru cancan.ro.

În ce relații a rămas cu părinții fostului iubit

Paradoxal, deși între Andra Volos și Bogdan Mocanu au avut loc, de-a lungul timpului, multe scandaluri, purtate inclusiv în social media, iar acum nu-și mai vorbesc deloc, fosta concurentă de la Puterea Dragostei spune că a rămas în relații bune cu părinții fostului ei iubit.

„Am vorbit cu părinții lui zilele astea, că mai vorbim. Eu cu maică-sa mai vorbim că ne dăm like-uri pe Instagram, pe Facebook și chiar am întrebat-o ce face, cum este… mi-a zis că super bine, familia… mi-a zis că se gândesc la mine. Familia se referă la… nu știu, la bărbatul ei, la tatăl lui Bogdan. Eu chiar am rămas în relații foarte bune cu ei și îi respect și tot timpul am spus că o să-i respect și am să-i salut și o să le vorbesc dacă e să-i văd pe stradă.

Ne mai spunem «Crăciun fericit!», «Sărbători frumoase!', o dată la lună ei mă întreabă ce face mama, dacă e bine, eu îi întreb ce fac ei, am rămas în relații bune, chiar am vorbit acum 3 zile, 4 zile', a mai dezvăluit Andra Volos pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton