Andra Volos, hărțuită de iubitul însurat! A încercat să îi spargă ușa: „Chem poliția sau pe nevastă-ta”

 Lăstun Ana Maria
.

Andra Volos a recunoscut că a avut o relație cu un bărbat însurat, care are și copii. Ulterior, tânăra a mărturisit că a fost hărțuită de acesta, bărbatul încercând să îi spargă ușa, pentru a intra peste ea în casă. Neștiind cum să reacționeze, fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a amenințat cu poliția sau… soția!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos a decis să rupă orice legătură co fostul său iubit, care s-a dovedit a fi un bărbat însurat și cu copii, după ce a aflat că acesta are familia. Afaceristul nu s-ar fi împăcat prea ușor cu situația și după ce încercat să o împace, a luat o decizie halucinantă: a vrut să peste șatenă, în locuința sa din Capitală. Dacă această reacție nu era una problematică, bărbatul a devenit și foarte agresiv, iar imaginile vorbesc de la sine, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Bogdan Mocanu a spus adevărul! De ce s-a despărțit, de fapt, de Andra Volos și ce rol a avut Jador

Citește și: Fulgy, îndrăgostit de Andra Volos de la Puterea Dragostei. Ce mesaj deocheat i-a transmis

Citește și: Bogdan Mocanu, adevărul despre scandalul dintre Bianca Pop și Andra Volos: „O luptă a orgoliilor”

Citește și: Cum arată Andra Volos de la Puterea Dragostei, după operația de rinoplastie. Primele imagini

Andra Volos a răbufnit și i-a aruncat cuvinte grele celui cu care a avut o relație, caracterizându-l ca fiind penal și disperat. În timp ce afaceristul lovea ușa, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus: Uite cât e de penal… Să-mi spargă mie ușa… Disperatul dracului! Sparge ușa, că tu o plătești. Sparge-o!' După ce i-a spus în repetate rânduri să se oprească, Andra Volos l-a amenințat că va contacta forțele de ordine sau, de ce nu, pe soția lui.

andra-volos-hartuita-de-iubit-1andra-volos-hartuita-de-iubit-1

Andra Volos a fost hărțuită de iubitul însurat. Concurenta de la Puterea Dragostei a trăit un coșmar

Băi, pleacă de aici, te rog eu mult. Pleacă sau chem Poliția sau pe nevastă-ta. Vrei să o chem pe nevastă-ta? Pleacă odată de aici, terminatule', a continuat Andra Volos, disperată, în timp ce bărbatul încă lovea ușa cu putere, orbit de furie. Cum totul e bine când se termină cu bine, Andra Volos a putut răsufla ușurată, pentru că bărbatul s-a calmat, iar amândoi au scăpat teferi.

Totuși, acesta nu este primul episod în care Andra Volos îi aduce apelative nu tocmai frumoase fostului ei partener. La scurt timp după ce a recunoscut că a avut o relație cu el, tânăra a dezvăluit că afaceristul „milionar' este, de fapt, sărac, plin de datorii și căutat de poliție.

Andra Volos: „Este vai de capul lui'

Acel bărbat este un pârlit, nu are doi lei în buzunar. Când ieșea cu mine în oraș, îi plăteam eu sucul. Ăsta e om de afaceri?? Este vai de capul lui! Căutat de Poliție și dator peste tot. Nu are nimic pe numele lui. Este disperat să-și facă reclamă pe spatele meu, când mergeam în oraș chema lumea să ne facă poze, să se laude că e cu mine.

Vă spun sincer, este un «pește» eșuat. Un amărât, un distrus. Nu mai am nicio treabă cu el. Eu nu-l terorizez, din contră. Mi-a spus că e în scandal cu soția, că va divorța. Așa am ajuns să ne întâlnim. Dar eu nu mai am nicio legătură cu el în prezent. Nu stau cu toți boschetarii', a declarat Andra Volos, pentru sursa citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton