Andra Trandaș a devenit mamă! Ce nume a ales iubitul ei pentru fetiță

 Martin Lorena
.

Andra Trandaș a devenit mamă! Fosta prezentatoare de la Antena Stars este în culmea fericirii! Aceasta a devenit mamă pentru prima oară și se simte în al noulea cer. Iubitul său a fost pe tot parcursul sarcinii lângă ea și i-a oferit sprijinul de care avea nevoie. El a fost cel care i-a ales numele fetiței lor, iar Andra s-a declarat extrem de mulțumită!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Trandaș trece prin cea mai frumoasă etapă a vieții sale. Aceasta a devenit pentru prima oară mamă și se simte în al noulea cer. Pe tot parcursul sarcinii, iubitul său i-a fost alături și a susținut-o necondiționat. Tot el a fost cel care a ales numele fetiței lor.

1-Andra-Trandas1-Andra-Trandas

Aceasta susține că este extrem de fericită datorită faptului că nașterea a fost un succes! Fiica sa a primit notă maximă din partea medicilor.

Citește și: A murit Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu. Primele cuvinte ale artistei:„Dacă mai aveai un pic de răbdare…'

Citește și: Cum arată mama și bunica lui Smiley.Artistul s-a fotografiat cu femeile din familia lui

Citește și: Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei:„Urma să fie arestat'

Citește și: Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie.Cine e viitorul ei soț

Andra Trandaș a devenit mamă!

Frumoasa vedetă de televiziune a devenit mamă pentru prima dată și se simte mai împlinită ca niciodată. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de fetița ei, Eva. Se pare că numele fetiței a fost ales de iubitul blondinei. Andra nu a avut nimic de obiectat cu privire la dorința partenerului.

Iubitul meu a ales numele. Mi-a pălcut din prima, îmi place foarte mult Eva. Nu aveam eu o idee anume, dar el a spus ‘eu simt și-mi doresc să fie Eva și Eva îi vom spune', a spus Andra Trandaș, potrivit CANCAN.

Pregătită să devină o mămică model

Andra Trandaș susține că își dorește să devină o mămică model! Aceasta vrea să fie atât sprijinul micuței Eva, cât și prietena ei cea mai bună.

Știu foarte multe lucruri și din punct de vedere spiritual, și din punct de vedere psihologic, educațional și sper să fiu un ghid pentru ea. Îmi doresc să o sprijin și să o integrez în societate în cel mai frumos mod posibil', a mai spus Andra Trandaș.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton