Andra şi Cătălin Măruţă – La fel de îndrăgostiţi ca în ziua nunţii lor

 Florentina Liutic
.

Andra şi Cătălin Măruţa formează de ani buni unul dintre cele mai frumoase şi stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

 

13417644_1377554848924759_7926589762147359564_n

 

Cei doi au reuşit să aibă o familie unită, devenind părinţii a doi copii, David şi Eva. Chiar dacă au trecut aproape 8 ani de la căsatoria lor, Andra şi Cătălin se simt la fel de îndrăgostiţi ca în acea zi.

 

Andra a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Cătălin, cei doi ţinând în mână un tablou pe care este scris: „Just Married'' (Proaspăt căsătoriţi).

 

andra-si-maruta2

 

„Am zis sa aflati de la mine si nu din presa', a scris cântăreaţa, care a făcut, în mod evident, o glumă. Cel mai probail, cei doi au fost prezenţi la o nuntă şi nu au rezistat tentaţiei de a-si face o fotografia cu acest tablou.

 

Andra şi Cătălin s-au căsătorit pe 23 august 2008, chiar de ziua de naştere a Andrei, evenimentul fiin organizat la Târgu Jiu, oraşul natal al lui Cătălin.

 

„Căsătoria nu e simplă, a nu se înţelege asta, trebuie să lupţi ca s-o menţii cum ai început-o: frumoasă, senină, plină de visuri. Dar, pe de altă parte, acum nu-mi mai pot imagina cum ar fi să nu am alături un om care mă iubeşte, pe care mă pot baza.', spune Andra într-un interviu pentru Viva!

 

Foto: Viva!, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton