Andra a renunțat un concert din nordul Italiei din cauza coronavirusului. Bilete erau vândute toate

 Lupescu Anca
.

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și nu numai. Comunitățile de români din diaspora o admiră enorm și cumpără bilete la concertele sale ori de câte ori au ocazia.

andra_1-465×215andra_1-465×215
Citește și: Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță. „Ești tot ce mi-am dorit!”


În plină epidemie de coronavirus, Andra a fost nevoită să își anuleze concertele din nordul Italiei, una dintre cele mai afectate țări din Europa la acest moment.


„Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o alta data. Trebuie sa fim responsabili si să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. (Ordonanța privind măsurile urgente pentru reținerea coronavirusului atașata).

Citește și: Andra și Eva au înregistrat prima piesă împreună. „Deschide ușa, creștine!” te va impresiona până la lacrimi!


Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, stiu cat de mult v-ati dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să stiti ca si eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totusi, nimeni nu putea prevedea aceasta situație. Vă rog sa țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informatii.

Plecând din China, epidemia s-a răspândit în multe ţări şi a contaminat peste 80.000 de persoane şi a făcut peste 2.700 de morţi în întreaga lume, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Citește și:Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță

Citește ultimele informații despre coronavirus din Romania


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton