Anda Adam solicită despăgubiri, după ce a fost evacuată din vila din Bragadiru: „Undeva la 50.000 euro”

 Radulescu Ruxandra
.

Anda Adam solicită despăgubiri, după ce a fost evacuată din vila din Bragadiru. Războiul dintre Anda Adam și proprietarii clădirii unde a locuit ani de zile, înainte să fie evacuată în vara anului trecut, atinge cote maxime. Artista a cerut despăgubiri proprietarilor, în fața instanței de judecată, iar suma ar fi de aproximativ 50.000 de euro. Iată motivul pentru care Anda Adam s-a adresat autorităților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam solicită despăgubiri, după ce a fost evacuată din vila din Bragadiru. Anda Adam nu se lasă în conflictul cu proprietarii clădirii din care a fost evacuată în vara lui 2022. După ce a locuit ani de zile în imobilul respectiv, artista a fost nevoită să plece, însă acest lucru nu s-a întâmplat fără scandal. Vedeta susține că ar fi investit o sumă generoasă de bani în renovarea locuinței, iar acum s-a adresat Tribunalului, pentru a fi despăgubită. Suma nu ar fi deloc mică, ci de 50.000 de euro. Iată ce s-a întâmplat!

adam1adam1

Anda Adam solicită despăgubiri, după ce a fost evacuată din vila din Bragadiru

Se pare că Anda Adam vrea să aibă ultimul cuvânt în conflictul cu proprietarii vilei din care a fost evacuată anul trecut. După ce a trebuit să achite o taxă de timbru în valoare de 6.000 de euro, artista a cerut să fie despăgubită pentru suma cheltuită pentru renovarea imobilului, de-a lungul anilor. Anda Adam ar solicita o sumă de 50.000 de euro.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu:Mi-a transmis recent că îi pare rău

Citește și: Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele:„Niciodată nu am promovat frumusețea trucată’

Citește și: Ce spune Anghel Damian despre nuntă: „Nu mi se pare ceva extraordinar'/ Regizorul și Theo Rose vor face cununia civilă, în curând

Citește și: Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film: „M-am îndrăgostit când l-am văzut…’. Imagini cu cei doi

„Probabil că vorbim despre aceeași acțiune pe care a făcut-o Anda Adam în urmă cu vreo două luni, când tot din culpa ei, respectiv pentru că nu a timbrat cererea de chemare în judecată, deși avea niște pretenții foarte mari, s-a anulat. Acum încearcă, probabil, să recupereze acele cheltuieli pe care le-a făcut în interiorul imobilului, al cărui proprietar nu era la momentul când a făcut toate acele cheltuieli. Dacă ar fi să ne luăm după taxa de timbru pe care a stabilit-o instanța de judecată, respectiv care depășea 6.000 lei, probabil că pretențiile pe care Anda Adam le are acum, ar fi undeva la 50.000 euro.', a declarat avocatul Adrian Cuculis, la un post de televiziune.

Proprietarii acuză că Anda Adam nu a mai vrut să plătească diferența de bani

În luna mai a anului trecut Judecătoria Cornetu a dat câștig de cauză proprietarilor clădirii în care locuia Anda Adam , pentru a o evacua pe cântăreață. Potrivit avocatului Adrian Cuculis, care i-a reprezentat pe reclamanți, Anda Adam ar fi vrut să achiziționeze imobilul, însă nu ar fi mai fi avut bani să plătească diferența. În luna iulie, Anda Adam contesta prin apel decizia judecătorilor, însă fără succes.

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un antecontract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat', declarat avocatul, notează Libertatea.ro.

Anda Adam: „Au vrut să vândă ceva pentru care nu aveau acte”

Anda Adam, pe de altă parte, a acuzat că proprietarii că inițial proprietarii nu aveau actele imobilului, iar când au făcut rost de documentele necesare, i-au cerut banii într-un timp mai scurt decât cel convenit inițial.

„Am dorit să fiu anunțată din timp cu statutul actelor de succesiune, dar am fost anunțată că ei nu-mi mai vând imobilul. Asta după ce, de bună credință, eu am primit cheia imobilului, mi s-a dat voie să intru în el și să-mi încep amenajările pentru a mă muta să locuiesc acolo. Din partea lor nu a existat bună credință. Au vrut să vândă ceva pentru care nu aveau acte, dar când s-au trezit cu actele în mână mi-au cerut banii într-un termen foarte scurt', a spus cântăreața, potrivit Evz.ro.

FOTO: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton