Anda Adam, adevărul despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu: "Mi-a transmis recent că îi pare rău"

 Dumba Gabriela
.

Anda Adam a spus adevărul despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu, mărturisind că aceasta din urmă și-a cerut iertare pentru declarațiile răutăcioase făcute de-a lungul timpului. Reamintim că Victor Slav s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu, după ce a părăsit-o pe Anda Adam, în 2012 și au și o fetiță împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Adam a rămas în relații apropiate cu fostul iubit, Victor Slav. Presa a dezvăluit, de-a lungul anilor, mesaje telefonice schimbate între Anda Adam și Bianca Drăgușanu și în spațiul public a avut loc un adevărat război al declarațiilor.

1687816878

Cum se înțeleg acum Anda Adam și Bianca Drăgușanu

Cele două și-au adresat diferite săgeții în spațiul public și nu puține au fost titlurile din presă în care s-a spus că Anda Adam ar încerca să o copieze pe Bianca Drăgușanu.

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.

Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci”, a explicat Anda Adam în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Citește și:Florin Piersic, adevărul despre relația cu fiul său, după ce acesta a spus că este o ruptură între ei:'Nu e nicio suferință'

Citește și:‘Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, se pot dărâma’.Secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela

Citește și:Ce afaceri are Andreea Esca și câți bani a câștigat în ultimul an.Prezentatoarea TV a avut un profit imens în 2021

Anda Adam: „Bianca Drăgușanu mi-a spus că îi pare rău”

Artista a mărturisit că Bianca Drăgușanu i-ar fi dezvăluit recent că îi pare rău pentru afirmațiile făcute.

„Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate.

Nu a existat niciodată, nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate și această rivalitate pentru că nu a fost niciodată o rivalitate între noi.

Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să facem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv”, a explicat Anda Adam.

De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav

În anul 2006 s-a aflat că Anda Adam formează un cuplu cu Victor Slav. Se afișau împreună la evenimente, erau de nedespărțit. Mulți se așteptau să pășească împreună în fața altarului, dar nu a fost așa, căci s-au despărțit în 2012. Acum, cântăreața spune motivul pentru care au ajuns la separare. Ea a fost părăsită.

„Eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat. Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut', a mărturisit Anda Adam la Kanal D.

La vremea respectivă s-a zvonit că cei doi s-au despărțit din cauza Biancăi Drăgușanu, femeia cu care Victor a început o relație, după despărțirea de Anda. Cântăreața spune că ele nu au fost niciodată rivale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton