Anca Țurcașiu, surpriză de proporții de ziua ei. A împlinit 52 de ani: "Doamne, Maica Domnului!"

 Oana Pantazi
.

Pe 8 mai, Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani și a avut parte de o surpriză de proporții din partea prietenilor, care i-au organizat o petrecere. Mai mult, artista a avut parte și de un tort special, iar felul în care au fost aranjate lumânările aniversare a luat-o, de asemenea, prin surprindere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a împlinit ieri 52 de ani, iar prietenii și familia artistei au ținut să marcheze momentul într-un mod absolut memorabil, printr-o petrecere surpriză. Artista a fost plăcut impresionată, dar și emoționată, în special după ce ospătarii au adus tortul la masă. Iată cum au surprins-o apropiații!

Anca-Turcasiu-52-ani-CopyAnca-Turcasiu-52-ani-Copy

Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani. Ce surpriză i-au făcut prietenii de ziua ei

Ieri, Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani și a avut parte, cu siguranță, de o aniversare de neuitat. Ulterior, artista a postat fotografii pe contul de socializare, dar și un InstaStory în care erau surprinse momentele cele mai emoționante. În momentul în care a apărut tortul, vizibil emoționată, Anca a mai putut să exclame doar „Doamne, Maica Domnului!”. Pe spectaculosul desert tronau lumânări în formă de cifre, însă acestea erau puse invers… 25. Și, într-adevăr, vedeta nu arată deloc cei 52 de ani pe care tocmai i-a împlinit.

Citește și: Anca Țurcașiu a plâns la TV după ce fiul ei s-a căsătorit. Ce a făcut nora artistei din prima clipă în care a văzut-o

Citește și: Cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu. Andreea predă la facultate

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic. Imagini de la eveniment

Citește și: Actrița Olga Bălan, mărturisiri despre hărțuire şi abuzurile din lumea filmului: „Există aceste persoane mizerabile. Am suferit foarte mult’

„Stau și mă întreb cum poate să încapă atât de multă bucurie într-un suflet de om. Al meu!!!
Sunt atât de emoționată!
Am primit atât de multă iubire de la voi toți….
E atât de bine!!!

Vă mulțumesc înzecit pentru toate gândurile voastre bune care se îndreaptă spre mine și vă promit că sunt aici, cu toată ființa mea, ca să împart cu voi toată dragostea, priceperea mea într-ale profesiei și strădania mea de a fi în fiecare zi un om mai bun pe Pământ!”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul fotografiei aniversare.

Artista a devenit recent soacră mare

Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani și deja este soacră… Radu, fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat pe 29 aprilie, iar cântăreața a ținut să dezvăluie tuturor cât de fericită este. Anca a postat un mesaj emoționant pe Instagram și câteva fotografii de la cununia civilă a fiului său. Deși are doar 23 de ani, fiul Ancăi Țurcașiu s-a considerat pregătit să întemeieze o familie.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm’, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton