Anca Țurcașiu ia în calcul o nouă căsătorie, la trei ani după divorț: "Îmi doresc să simt din nou. Nu e greu"

 Radulescu Ruxandra
.

Anca Țurcașiu face declarații despre o nouă căsătorie, la trei ani după divorț. Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste din „generația de aur”, care a reușit să se mențină în atenția publicului de-a lungul anilor. Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie de medicul Cristian Georgescu. Acum la trei ani de la marea despărțire, vedeta este deschisă unei noi povești de iubire și nu spune nu unui posibil mariaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu ia în calcul o nouă căsătorie, la trei ani după divorț. Anca Țurcașiu, 52 de ani, a avut dintotdeaua o prezență fascinantă și a rămas una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a fost căsătorită cu medicul Cristian Georgescu, vreme de 22 de ani, și au un fiu împreună. Spre surprinderea tuturor, Anca Țurcașiu a decis să pună punct căsniciei, la mai mult de două decenii. Artista a declarat, recent, că vrea să trăiască din nou o poveste de iubire și că nu exclude un nou mariaj, alături de bărbatul potrivit.

ancaturcasiuancaturcasiu

Anca Țurcașiu ia în calcul o nouă căsătorie, la trei ani după divorț

Anca Țurcașiu a fost invitată la show-ul lui Măruță, unde a vorbit despre viața personală, în special despre situația amoroasă. Artista a divorțat în urmă cu trei ani și a recunoscut că simte nevoia să iubească din nou. Aceasta a mărturisit că nu exclude un posibil mariaj, dacă va întâlni persoana potrivită.

„De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva.

Citește și: Survivor România 2023. Trei Faimoși sunt în pericol de eliminare, iar Războinicii au noi conflicte

Citește și: „Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat și ce s-a petrecut în…'. Sorana Darclee, acuzații către Irina Nicolae, după ce trupa A.S.I.A s-a reunit fără ea

Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot să ofer tot ce am mai bun celor din jurul meu și să primesc. Și asta fac, în fiecare clipă și în fiecare zi. Vreau să încerc. Important e vibe-ul pe care îl ai în viață.', a declarat Anca Țurcașiu, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Anca Țurcașiu a apelat la un preot și la un pisholog, după divorțul de soțul ei

Anca Țurcașiu a fost căsătorită vreme de 22 de ani cu medicul stomatolog Cristian Georgescu și împreună au un fiu pe nume, Radu Cristian, în vârstă de 23 de ani. Artista a spus că a apelat la un pisholog, dar și la preot, pentru a putea trece mai ușor peste divorțul de tatăl copilului ei.

Citește și: Anca Țurcașiu, scoasă din sărite de nutriționiști: „Mă apucă nervii când mă pune cineva să…”

Citește și: Anca Țurcașiu, despre decizia fiului ei de a se însura la 23 de ani: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea…”

Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă de timp. Am stat de vorbă cu foarte mulți înțelepți și toți mi-au spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. Cineva acolo sus cred că mă iubește, pentru că am fost un om bun toată viața. Știu sigur că cineva acolo sus are grijă de mine să am o viață minunată. Am avut și un părinte și un psiholog, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț', a mai spus actrița, la show-ul de pe PRO TV.

Anca Țurcașiu, despre schimbările pe care le-a făcut în viața ei

Anca Țurcașiu a povestit ce schimbări benefice a făcut în viața ei. Artista a menționat că în trecut muncea foarte mult și nu reușea să își acorde atenția cuvenită. Anca Țurcașiu a mai menționat că a învățat să nu își mai facă griji ce va spune lumea, cu privire la alegerile ei.

„Cred că m-am reinventat ca să pot (n.r- după divorț) și să știi că aplic foarte mult, adică mă trezesc dimineața și îmi conștientizez primul gând, iar dacă e unul care m-ar încurca îl arunc așa undeva și mă așez pe marginea patului, zâmbesc. Încerc să mă bucur că mai primesc o zi în viața mea și că voi face din ea una memorabilă. Înainte doar munceam, eram un mare roboțel pe vremuri. Acum am început să mă regăsesc. Nu mă întorc în trecut eu niciodată. Viața noastră este, de fapt, suma alegerilor pe care le facem în ea. Putem să rămânem acolo unde poate nu ne este bine o viață, pentru ce o să spună lumea sau teama, frica, panica de necunoscut.„, a mai adăugat Anca Țurcașiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton