Anca Țurcașiu, detalii despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț: "Bărbatul de brațul căruia să mă agăț..."

 Radulescu Ruxandra
.

Anca Țurcașiu, detalii despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț. Anca Țurcașiu continuă să fie una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista a ales să fie dintotdeauna discretă în ceea ce privește viața personală, de aceea decizia ei de a divorța de fostul soț, după 22 de ani de căsnicie, a surprins pe mulți. Anca Țurcașiu a vorbit recent despre cum merg lucrurile în plan amoros, dar și despre cum se simte în postura de soacră, după ce fiul ei s-a căsătorit, anul trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu, detalii despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț. Anca Țurcașiu, 51 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o carieră longevivă, de-a cursul căreia a bifat atât muzica, cât și cinematografia sau apariții în televiziune, cum ar fi noul sezon din „Te cunosc de undeva”. Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, în 2020, după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au un fiu, Radu, care anul trecut s-a căsătorit. Anca Țurcașiu a povestit recent ce se ma întâmplă în viața ei personală.

anca-turcasiu-imaginea-perfectiunii-la-52-de-ani-vedeta-si-a-surprins-fanii-cu-o-fotografie-in-lenjerie_size24anca-turcasiu-imaginea-perfectiunii-la-52-de-ani-vedeta-si-a-surprins-fanii-cu-o-fotografie-in-lenjerie_size24

Anca Țurcașiu, detalii despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț

Anca Țurcașiu s-a despărțit de soțul ei, în urmă cu trei ani, iar de atunci artista nu s-a mai implicat în nicio relație. Cu toate acestea ea este convinsă că bărbatul care i se potrivește îi va ieși în cale și este deschisă unei noi relații.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a pozat în lenjerie intimă, la 52 de ani. Reacția fanilor: „Timpul s-a oprit în loc pentru tine'

Citește și: Anca Țurcașiu ia în calcul o nouă căsătorie, la trei ani după divorț: „Îmi doresc să simt din nou. Nu e greu”

Citește și: Filip Maria, fratele lui Smiley, s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. La 23 de ani, concurenta are propria firmă

„Nu am întâlnit încă persoana de brațul căreia să mă agăț, bărbatul de brațul căruia să mă agăț, dar sunt convinsă că va veni', a zis artista pentru Spynews.ro.

Anca Țurcașiu s-ar bucura să devină bunică

Fiul Ancăi Țurcașiu și al fostului ei soț a făcut nunta anul trecut, așa că multă lume a dorit să știe dacă băiatul artistei îi va face surpriza de a-i oferi un nepoțel. Anca Țurcașiu a mărturisit că momentan fiul ei și soția acestuia nu au de gând să facă un copil, însă artista preferă să nu se bage în căsnicia lor.

„Nu neapărat. M-aș bucura, (n.r. – ca fiul ei să-i ofere un nepoțel) dar nici eu nu cred că vor momentan. Eu nu dau sfaturi în căsnicie, fiecare trăiește cum își dorește, sunt o mamă foarte cool', a spus Anca Turcașiu pentru Spynews.ro.

Anca Țurcașiu, despre divorț: „Nu a fost ușor”

La show-ul lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Anca Țurcașiu a dezvăluit că a apelat la mai mulți spcialiști pentru a trece de divorțul de fostul ei soț, printre care un psiholog și un preot, care i-au oferit îndrumarea necesară.

„Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă de timp. Am stat de vorbă cu foarte mulți înțelepți și toți mi-au spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. Cineva acolo sus cred că mă iubește, pentru că am fost un om bun toată viața. Știu sigur că cineva acolo sus are grijă de mine să am o viață minunată. Am avut și un părinte, și un psiholog, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț. (…)

De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva. (…) Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot să ofer tot ce am mai bun celor din jurul meu și să primesc. Și asta fac, în fiecare clipă și în fiecare zi. Vreau să încerc. Important e vibe-ul pe care îl ai în viață', a explicat cântăreața.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton