Anca Țurcașiu, despre relația cu Gabriel Fătu, după ce au postat mai multe fotografii împreună: "Suntem ca frații"

 Dumitrache Laura
.

Anca Țurcașiu a făcut primele declarații despre relația cu Gabriel Fătu. În presă au ieșit informații conform cărora cei doi ar fi împreună. Vedeta a vrut să lămurească situația și a vorbit despre această situație. Anca Țurcașiu a divorțat în 2020 de stomatologul Cristian Georgescu, iar împreună au un băiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a reacționat după ce s-a scris că ar avea o relație cu colegul ei, actorul Gabriel Fătu. Cei doi au apărut deseori împreună și colaborează și pe plan profesional. Gabriel și Anca joacă în spectacolul Rude cu nevastă-mea, la Sala Dalles, din București.

Anca ȚurcașiuAnca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a divorțat de stomatologul Cristian Georgescu în 2020, după mai bine de două decenii de mariaj. Vedeta a declarat că viața ei s-a schimbat complet după divorț, ba chiar fiind deschisă pentru o nouă relație. De asemenea, actorul Gabriel Fătu a divorțat de soția sa, în aceeași perioadă cu Anca Țurcașiu.

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani:„Mai frumoasă decât Jennifer Lopez'

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană:„Mi-am dat seama că…'

Citește și: Cristina Bălan, mama gemenilor cu sindrom Down, incident revoltător în parcare:”Ne simțim umiliți când…”

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu:”Aș putea să intru în Cartea Recordurilor”

Anca Țurcașiu, despre relația cu Gabriel Fătu

Anca Țurcașiu a reacționat după ce s-a scris că ar avea o relație cu colegul ei, actorul Gabriel Fătu. Cei doi joacă împreună în spectacolul Rude cu nevastă-mea, la Sala Dalles, din București. Anca Țurcașiu a declarat că așa s-au și împietenit, devenind foarte apropiați. După ce a divorțat de soțul ei, actrița arată impecabil și profesional îi merge foarte bine. În ultima vreme, artista a fost surprinsă în compania lui Gabriel Fătu, iar cei doi petrec mult timp împreună. Vedeta a oferit primele declarații și a declarat că între ea și Gabriel Fătu este o relație de prietenie.

'Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm, Rude cu nevastă-mea. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva', a declarat, pentru FANATIK, Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu nu ascunde faptul că este curtată

Anca Țurcașiu a declarat în nenumărate rânduri că este deschisă în fața unei noi relații, dar își dorește să întâlnească un bărbat care să o implinească. Vedeta nu ascunde faptul că este curtată, dar nu a confirmat până acum prezența unui bărbat în viața ei. Artista a făcut aluzie și la alte imagini surprinse în prezența altor bărbați, precum Dan Bittman.

'Și dacă mă vede cineva că trec strada cu Dan Bittman, nu înseamnă că am ceva cu el. Suntem prieteni. Și dacă am făcut poze la ziua lui, nu înseamnă că avem ceva. Nu pot să mă mai văd cu nimeni, că spune lumea că avem ceva. Suntem foarte apropiați…', a mai declarat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu doi ani

Anca Țurcașiu a divorțat în 2020 de Cristian Georgescu. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, pe rețelele de socializare. Artista are un băiat cu fostul soț, Radu, în vârstă de 23 de ani. La scurt timp după despărțire, stomatologul Cristian Georgescu și-a refăcut viața, iar în curând o va cere în căsătorie pe iubita lui.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!', a scris artista pe Facebook în vara anului 2020.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton