Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi, la "Te cunosc de undeva": "Îmi este greu. L-am îndrăgit foarte mult"

 Dumitrache Laura
.

Anca Țurcașiu participă în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” si face echipă cu Jean Gavril. În ediția trecută, cei doi au primit la ruletă provocarea de a se transforma în Benone Sinulescu. Regretatul artist de muzică populară s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021. Anca Țurcașiu a avut o relație de prietenie frumoasă cu interpretul de muzică populară, iar în cadrul emisiunii, artista a fost copleșită de emoții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu și Jean Gavril formează o echipă în emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Cei doi au reușit cu brio să interpreteze toate personajele alese de roată, dar ce această dată, Anca Țurcașiu nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

ancaanca

În cea de-a treia ediție, Anca Țurcașiu și Jean Gavril îl vor interpreta pe Benone Sinulescu. Cei doi artiști vor intepreta melodia Prin pădure, pe cărare, iar la repetiții, Anca Țurcașiu nu și-a putut stăpâni lacrimile. Vedeta are multe amintiri cu regretatul artist, iar această provocare a emoționat-o.

Citește și: Anca Țurcașiu dezvăluie secrete din culisele „Te cunosc de undeva”: „De la 8 dimineața până la 2 noaptea, somnul nu mai există” / EXCLUSIV

Citește și:Anca Țurcașiu s-a pozat în lenjerie intimă, la 52 de ani. Reacția fanilor: „Timpul s-a oprit în loc pentru tine'

Citește și:Deea Maxer, mesaje de dragoste pe Internet după divorțul de Dinu Maxer: 'Mi-ai pus foc în vene…'

Citește și:Dan Diaconescu scapă de arestul la domiciliu. Ce reguli trebuie să respecte sub control judiciar

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi la „Te cunosc de undeva”

Anca Țurcașiu și Jean Gavril formează o echipă la Te cunosc de undeva, iar în cea de-a treia ediție a emisiunii au fost provocați să îl interpreteze pe Benone Sinulescu. Regretatul artist s-a stins din viață în urmă cu doi ani, iar moartea sa a îndurerat multă lume. Anca Țurcașiu s-a numărăt printre artiștii care l-au cunoscut și au avut onoarea de a petrece momente de neuitat alături de cântăreț. La repetiții, concurenta a izbucnit în lacrimi, dezvăluind că îi este foarte greu să își stăpânească emoțiile când va cânta melodia Prin pădure, pe cărare.

„Mă emoționează foarte tare să fac asta, pentru că l-am îndrăgit mult și am avut o relație de prietenie foarte frumoasă, aşa că îmi este greu. E foarte greu când te desparți de niște oameni pe care i-ai iubit!', a dezvăluit Anca Ţurcaşiu, la antremanentele pentru cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, potrivit a1. De asemenea, Jean Gavril a declarat și el că melodia lui Benone Sinulescu este una dificilă și plină de emoții. „Cel mai greu din referința asta este să încerci să menții ritmul, care este unul foarte rapid. Telespectatorii vor putea urmări momentul celor doi din cea de-a treia gală, sâmbătă aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril, o echipă de excepție la Te cunosc de undeva

În cea de-a doua ediție a emisiunii Te cunosc de undeva, Anca Țurcașiu și Jean Gavril au fost lăudați de jurații emisiunii pentru show-ul pe care l-au făcut. Cei doi artiști s-au transformat în Tina Turner, iar interpretarea lor a atras doar cuvinte de laudă. „Atât de credibili, atât de siguri și bucuria asta pe care ați avut-o să cântați această partitură. Mi se pare genial, bravo! V-am savurat secundă cu secundă', a spus Ozana Barabancea.

„Voi ați avut impresia că atunci când a intrat Anca îl vedeți pe Jean. Eu sunt invers. Acum când îl văd pe Jean am senzația că o văd pe Anca. Nu-mi vine să cred ce picioare frumoase are Jean. E incredibil', a spus Mihai Petre.

Anca Țurcașiu: „Nu-mi plac deloc traverstiurile”

Anca Țurcașiu joacă în numeroase spectacole de teatru și este și profesoară de canto. Vedeta estea cum și concurentă la Te cunosc de undeva, și face echipă cu Jean Gavril. Actrița este foarte fericită că a primit acest proiect, mai ales că îi plac provocările.

„Am primit cu foarte mare bucurie propunerea, pentru că este un proiect de suflet pentru mine, care mă provoacă şi mă implică enorm, atât emotional, cât şi fizic. Trebuie să fii acolo cu mintea, cu trupul și cu sufletul 100% ca să poți să redai personajele cât mai bine, pentru că intervine foarte multă emoție în poveste”, a declarat Anca Țurcașiu pentru tvmania.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton