Anca Serea şi Adrian Sînă au sărbătorit 1 an de la căsătorie

 Florentina Liutic
.

A trecut un an de când Anca Serea şi Adrian Sînă s-au căsătorit şi au trăit cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

 

„Un an de cand am spus Da! Mulţumesc, iubitul meu pentru ca ai grija de noi, pentru toate bucuriile si pentru zilele noastre frumoase', a scris Anca în dreptul unei fotografii în care apar doar mâinile lor.

 

În urmă cu un an, Anca ajungea în faţa altarului alături de Adi, bărbatul pe care îl iubea de câtiva ani şi împreună cu care avea deja doi copii. Între timp, cei doi au mai devenit părinţi încă o dată anul acesta, iar familia este mai mare şi mai frumoasă.

 

Anca a purtat în ziua nunţii o rochie alb-ivoire făcută de o prietenă, o creaţie frumoasă, despre care spunea că o caracterizează, iar ziua a fost cu atât mai specială, cu cât cei doi i-au avut atunci alături pe cei patru copii, evenimentul fiind unul intim, de familie.

 

Adrian Sînă a trăit la maximum acea zi, artistul publicând pe pagina sa de Facebook fotografii însoţite de cele mai frumoase declaraţii de dragoste pentru Anca: „Me and my queen forever', „best day ever', Tu mai dat gata' sau Cel mai fericit'.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton