Anca Serea și Adi Sînă recunosc că Sărbătorile cu șase copii sunt costisitoare: "Lista nu este una scurtă. E scump... "

 Dumitrache Laura
.

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi cresc împreună șase copii și recunosc că sărbătorile de iarnă sunt costisitoare. Adi Sînă a vorbit despre cum arată Crăciunul în familia lui, mărturisind că nu este deloc ușor cu șase copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adi Sînă și Anca Serea au vorbit sincer despre atmosfera din familia lor în pragul sărbătorilor. Cei doi au șase copii și recunosc că nu este deloc ușor. Anca și Adi au luat o pauză de la renovările interioare ale casei în care locuiesc, pentru a se dedica pregătirilor de Crăciun.

adi sina si anca sereaadi sina si anca serea

Anca Serea a adus pe lume șase copii. Prezentatoarea Tv are doi copii din prima căsnicie, pe David și Sarah, iar cu Adi Sînă are patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah. Cei doi părinți recunosc că este dificil să crești șase copii, dar momentele petrecute împreună sunt deosebite.

Citește și: Care este secretul relației dintre Adi Sînă și Anca Serea:”Regula principală e…”

Citește și:Anca Serea a dezvăluit ce ritual strict are Adi Sînă în dormitor:”E disciplinat din cale afară”

Citește și:Judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef, s-a sinucis la 45 de ani:”Din cauza meseriei de magistrat înnebunești”

Citește și: Ruxi Opulenta a apărut în public cu o cruce pe chiloți. Celia a luat foc:”Este jignire, sfidare și…”

Anca Serea și Adi Sînă recunosc că sărbătorile cu șase copii sunt costisitoare

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar Adi Sînă și Anca Serea se pregătesc intens pentru a le face surprize celor șase copii ai lor. Invitați în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro tv, cuplul a mărturist că sărbătorile devin costisitoare, deoarece au o familie numeroasă. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că micuții au pregătit deja listele pentru Moș Crăciun.

„Își pregătește fiecare lista, care nu este una scurtă, dar unii dintre ei sunt modești. Ăia mari își doresc tot felul de gadget-uri. Ei sunt cuminți, în general, iși cam primesc darurile', a spus Anca Serea la Pro TV.

Adi Sînă: „Disponibilitatea trebuie să fie ușor cu măsură”

De cealaltă parte, Adi Sînă recunoaște că de sărbători cheltuielile sunt mari, având în vedere că trebuie să le cumpere cadouri tuturor copiilor săi. Artistul este de părere că nu ar trebui să le cumpere acestora tot ce își doresc. Dșei obțin sume mari de bani din afacerile pe care le au, Adi Sînă confirmă că e scumpă să fii tată a șase copii. „Dacă e să o întrebați pe Anca, o să vă răspundă că le poate face pe toate. E 100% disponibilă. Din punctul meu de vedere, deși consider că sunt un tată bun, disponibilitatea trebuie să fie ușor cu măsură„, a spus Adi Sina.

O familie numeroase este întotdeauna costisitoare, iar în timpul sărbătorilor, copiii așteaptă cadouri numeroase. „În primul rând, nu avem loc la masă toți. Cumva, ne înghesuim. Am avut noroc până acum că tot timpul a fost câte unul mai mic și mai mânca într-un scăunel din ăla de bebe. Acum, au cam crescut și fiecare trebuie să stea la masă cu familia. Și atunci, clar nu avem loc la masă.Dacă mai vine și bunica, unchiul, dacă mai vine cineva în vizită, atunci ne punem în dormitor și vorbim la telefon. Atmosfera e senzațională și nimic nu se compară cu o masă în familie, cu toți copiii și dacă e și un moment de sărbătoare…cam în fiecare lună e ziua cuiva…Într-un singur cuvânt, e scump', a mai povestit Adi Sînă.

Cum își răsplătesc copiii Adi Sînă și Anca Serea

Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă. Cei doi cresc șase copii, iar atunci când aceștia au rezultate bune la școală, Adi și Anca îi răsplătesc. Artistul a mărturisit că își laudă copiii atunci când aceștia au rezultate bune la învățătură. „Chiar trebuie să-i lăudăm. Chiar suntem niște copii cuminți. Vin mereu acasă cu rezultate bune. Noi am făcut următorul lucru, le-am zis așa, ‘la fiecare FB aveți nelimitat', a completat Adi Sînă.

Totodată, Adi Sînă și-a exprimat propria dorință de a primi un cadou de Crăciun. Cântărețul consideră că o mașină nouă ar fi perfectă pentru el. „Poate mi-aș dori o mașină. Nu de alta, dar a venit frigul și nu mai pot să merg cu scuterul. Eu sunt atât de fericit cu motorul meu. Și Anca mi-a luat mașina….'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton